Τελευταία ενημέρωση 05:56, 25 Απρ 2024

«Ναι» για Κλέιτον» - «Όχι» για Αμπντούν

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ζεστό είναι το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Σίλβα Κλέιτον, αντίθετα πάγωσε η υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν. Από τη Δευτέρα θα μπουν επί τάπητος οι μετεγγραφικές υποθέσεις στον Ατρόμητο αν και η ομάδα γνωρίζει λίγο –πολύ πως τα που πρέπει να κινηθεί εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

Πράγματι όπως έχει γραφθεί στον τύπο, ο Ατρόμητος ασχολήθηκε με τον Αμπντούν που θα φύγει από τη Βέροια και τώρα εξετάζει την περίπτωση του Κλέιτον που έχει συμβόλαιο με την τουρκική Ελαζιγκσπόρ.

Για τον Αμπντούν δεν φαίνεται να προχωράει κάτι από πλευράς Ατρόμητου και η αιτία είναι ο χαρακτήρας του παίκτη που δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες που αγωνίστηκε. Αγωνιστικά «κολλάει» απόλυτα σε αυτό που θέλει ο Δέλλας όμως η αίσθηση ότι ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα καθιστά απαγορευτική την όποια σκέψη είχε γίνει για την απόκτηση του,

Για τον Κλέιτον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν τίθεται θέμα χαρακτήρα και εκτός από τον Ατρόμητο είναι και δική του επιθυμία να έρθει στο Περιστέρι. Γνωρίζει καλά την ομάδα, θέλει να επιστρέψει πάλι στην Αθήνα, έχει τον κολλητό του Μπρίτο, όλα συνηγορούν λοιπόν ότι άμα λύσει το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα θα γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Και αν κρίνουμε από το ταξίδι του στην Τουρκία μάλλον θέλει και ο ίδιος να έρθει στον Ατρόμητο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Δεκέμβριος 2015 19:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Από αύριο τους περιμένει δουλειά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας