Τελευταία ενημέρωση 09:26, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το στοίχημα της παραμονής του στον Ατρόμητο κέρδισε ο Άντονι Λε Ταλέκ ο οποίος είναι αλήθεια ότι βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στη διοίκηση όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Η πρώτη φορά ήταν μετά την αποβολή του, εντελώς αναίτια για την εμπειρία του στο ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μιχάλη Γρηγορίου και η δεύτερη φορά ήταν η κακή του απόδοση στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό όταν και ο Δέλλας δικαιολογημένα τον αντικατέστηκε.

Ωστόσο τα πράγματα αντεστράφησαν με το γκολ-οξυγόνο στο ματς με την Καλλονή και τη διάθεση που έδειξε για να βοηθήσει την ομάδα. Γκολ που άμα δεν έμπαινε θα έφερνε μεγάλα προβλήματα στον Ατρόμητο. Ο Λε Ταλέκ έπαιξε βασικός στο ματς με την Καλλιθέα πέτυχε πάλι γκολ και στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώιο βοήθησε πάλι την ομάδα που πέτυχε το νικητήριο γκολ κατά το διάστημα της παρουσία τους στην ενδεκάδα κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή.

Κι ενώ όλα έδειχναν λοιπόν ότι ο Ατρόμητος θα δρομολογούσε τις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου, πλέον δεν υφίσταται κανένα θέμα και στο χέρι του Λε Ταλέκ είναι πια να κερδίσει και τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας