Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με μόλις 5 ευρώ βλέπεις ντέρμπι Ατρόμητος - Αστέρας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

 Ένας καφέ στο Μπουρνάζι κοστίζει 5 ευρώ. Ένα εισιτήριο σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κοστίζει επίσης 5 ευρώ.

Τι είναι προτιμότερο για ένα φίλο του ποδοσφαίρου; Να πιει για δύο ώρες τον καφέ του ή να δει την ομάδα της πόλης του με τα ίδια χρήματα σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό περιβάλλον;

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε λοιπόν τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με τις τιμές  στον σχετικό πίνακα. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο (Παρασκευή) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00. Σημείο πώλησης θα είναι το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στη Θύρα 2.

Στο μεταξύ με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (Πέμπτη) η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για μια ακόμη μέρα ο προπονητής Σα Πίντο και οι συνεργάτες του είδαν όλους τους παίκτες να λαμβάνουν κανονικά μέρος πλην Μπρίτο και Κούρο οι οποίοι ωστόσο αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τους ρυθμούς. Ενδιάμεσα των προπονήσεων οι παίκτες γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Αύριο (Παρασκευή) θα γίνει πρωινή προπόνηση.