Τελευταία ενημέρωση 17:56, 23 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μεγάλη και εξίσου σημαντική νίκη πήρε ο Ατρόμητος που κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο στο 88΄,με σκόρερ τον Νίκο Λαζαρίδη που αποθεώθηκε στο τέλος απο τους φιλάθλους!

Γερά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο και απο τις δύο ομάδες,με τον Μπρίτο να χάνει μεγάλη ευκαιρία τετ α τετ στο 25' να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!

Έπειτα επικράτησε ένταση στο παιχνίδι στο 29', όταν ο Ουμπίντες και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου είχαν λεκτικό επεισόδιο, με τον τελευταίο να αποβάλλεται!

Πέναλτι για τον Ατρόμητο στο 40' ,που κέρδισε ο ''Νάπο'' απο τον Χατζησαΐα αλλά ο Ιταλός έκανε άσχημη εκτέλεση και ο Διούδης απέκρουσε την μπάλα κρατόντας το 0-0!

Στο 83' ο Λε ταλέκ με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Διούδη αλλά δεν το κατάφερε!

Και..φτάνουμε στο 88' όπου ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Λαζαρίδης πιάνει σουτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη κάνοντας το 1-0 και παράλληλα βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του Περιστερίου!

Μεγάλη η νίκη με τον Ατρόμητο να βρίσκει ψυχική δύναμη και να χτυπάει τον αντίπαλο του πάλι στο τέλος και να τον στέλνει αδιάβαστο!

Αυτή η νίκη έδωσε ανάσα και μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα,ενώ στο τέλος μετά και το σφύριγμα της λήξης ομάδα και παίκτες έγιναν κυριολεκτικά ένα με τον Νίκο Λαζαρίδη να είναι αυτός που έκανε πρώτος την κίνηση προς το πέταλο!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 18:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δίκαιη μοιρασιά με Πανιώνιο η Κ20 (0-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας