Τελευταία ενημέρωση 13:03, 20 Απρ 2024

Φόρεσε τα γιορτινά και βάφτηκε «μπλε» το Περιστέρι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μέρα γιορτής και χαράς ήταν η σημερινή για τον κόσμο του Ατρόμητου που βρέθηκε στον Πεζόδρομο του Περιστερίου,δίπλα στην ομάδα σε μια εκδήλωση αφιερωμένη ειδικά στον Ατρόμητο αλλά και τον κόσμο του!

Τα μικρά παιδιά πήραν μεγάλη χαρά από ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία με τους αγαπημένους τους παίκτες και γενικώς το κλίμα ήταν άκρως γιορτινό αλλά και ''Ατρόμητο''!

Η χαρά ενός μικρού παιδιού άλλωστε είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τον καθέναν και ο Ατρόμητος θέλοντας να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο του ,διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση με σκοπό όλοι να γίνουν ένα και να έρθουν πιο κοντά!

Σίγουρα αυτή η κίνηση άρεσε πολύ στον κόσμο που θέλει τέτοιες εκδηλώσεις ενώ και η ομάδα χρειαζόταν μια τονωτική ένεση απο τον κόσμο για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος!

Βλέποντας τα μικρά Ατρομητάκια να φωτογραφίζονται με τους παίκτες της ομάδας,αλλά και με τα αυτόγραφα στο χέρι είναι το καλύτερο συμπέρασμα της ημέρας!

Και μην ξεχνάμε..

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου στον Άγιο Αντώνιο για να μοιράσει τα ειδικά «βραχιολάκια» για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Την εκδήλωση που είναι πρωτοπόρα για τον Ατρόμητο επιμελήθηκε και οργάνωσε ο Υπεύθυνος Μarketing της ΠΑΕ Ατρόμητος Σπύρος Μπουλούσης σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ομάδας Κάτια Κοξένογλου!

 ''Μια πόλη-μια ομάδα''!Όλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους και να στέκονται δίπλα της ενωμένοι!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 07:46
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας