Τελευταία ενημέρωση 04:27, 20 Απρ 2024

Ο φίλαθλος δεν αλλάζει με τίποτα!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων από τη πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη είναι ίδιοι. Στη νοοτροπία. Δεν αλλάζει η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και ούτε ποτέ θα αλλάξει.

Θα γκρινιάξει, θα βρίσει και «καπάκι» θα αποθεώσει. Από τον κανόνα αυτόν δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει βέβαια εξαίρεση και ο περιστεριώτης φίλαθλος είτε αυτός είναι του Ατρόμητου είτε των Πράσινων Πουλιών. Μέσα μας έχουμε αυτό το ανικανοποίητο αλλά και την ιδέα ότι τα ξέρουμε όλα. Αλλά και από προπονητές της εξέδρας άλλο τίποτα. Ντοκτορά παίρνουμε. Από πού να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις.

Πήρα αφορμή για να γράψω από ένα σχόλιο ενός μέλος της διοίκησης του Ηφαίστου που έγραψε ότι φίλαθλοι της ομάδας έβριζαν παίκτες τους. Σάμπως δεν το ξέρουμε; Σάμπως είναι τίποτα καινούργιο; Το είπε όμως ο άνθρωπος το παράπονο του και καλά έκανε μπας και καταλάβει κανείς αλλά να σας πω κάτι; Κανείς δεν τα καταλάβει. Στους κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Στον Ατρόμητο οι φίλαθλοι του γκρινιάζουν γιατί η ομάδα δεν πάει καλά και καλά δικαιολογημένα. Το τρελό όμως ξέρετε ποιο είναι;

Όταν βάζουν στον ίδιο σάκο τους μεγάλους και μικρούς σε ηλικία παίκτες; Είναι δυνατόν να είναι ίσα και όμοιοι; Σαφώς και δεν είναι. Εμείς ντε και καλά όμως όταν ο Μπαστακός και ο Λημνιός κάνουν ένα λάθος, ή όταν δεν τους πηγαίνει ένα ματς να τους «ζυγίζουμε» το ίδιο με τους μεγάλους; Να μην τους δίνουμε κανένα ελαφρυντικό ενώ άμα κάνει το ίδιο λάθος κανένας πιο έμπειρος να το προσπερνάμε.

Γενικά τέτοια παραδείγματα είναι πολλά και όπως βλέπετε στον Ήφαιστο μια ομάδα Α’ κατηγορίας συμβαίνει να υβρίζονται ποδοσφαιριστές στη διάρκεια ενός αγώνα. Και μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έκανε αγώνα για να σωθεί και φέτος σχεδόν πρωταγωνιστεί. Αντί ο φίλαθλος του Ήφαιστου να αποθεώνει τους παίκτες, υπάρχουν κάποιοι που βρίζουν. Φοβερά πράγματα δηλαδή. Και είναι σίγουρος ότι τα ίδια γίνονται παντού. Με τον… καλό λόγο στο στόμα είναι όλοι. Δηλητήριο να ρίχνουν τους νοιάζει μόνο και η πάρτη τους.

Έτσι ήμασταν, έτσι είμαστε, έτσι θα είμαστε!. Και εις άλλα με υγεία!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Toν πέταξαν έξω «σηκωτό» γιατί… »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας