Τελευταία ενημέρωση 11:42, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Με την αγχωτική νίκη επί της Καλλονής συνδυάστηκε η επιστροφή των οργανωμένων φιλάθλων του Ατρόμητου που σταμάτησαν την αποχή τους μετά από τρία εντός έδρας παιχνίδια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

«Επιτέλους νίκη για την ομάδα, έστω και στο τέλος του παιχνιδιού με την  ψυχή στο στόμα!.. επιστροφή στην κερκίδα για εμάς,κατόπιν απόφασης της ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12/2015 στο σύνδεσμο.

Η αναστολή της αποχής έγινε με γνώμονα το καλό της ομάδας,ώστε να τη βοηθήσουμε από την μεριά μας όσο μπορούμε περισσότερο να ανακάμψει και να παίξει ξανά σαν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,κάτι το οποίο θέλει δουλειά ακόμη...

Θέλουμε να τονίσουμε,πως η αντίθεσή μας στο αντισυνταγματικό μέτρο της κάρτας φιλάθλου είναι δεδομένη,όπως και η στήριξή μας στην πρωτοβουλία οπαδών και συνδέσμων ενάντια στην κάρτα φιλάθλου και στις δράσεις που αποφασίζει.

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ομάδας να νικήσει τα δύο επόμενα παιχνίδια εντός του 2015 με καλλιθέα για το κύπελλο,και με πανιώνιο.ΠΑΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ζήτησαν τη νίκη με Πανιώνιο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας