Τελευταία ενημέρωση 04:11, 26 Απρ 2024

Ο «παλιός» είναι πάντα αλλιώς!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά τις πολλές απουσίες, για μια ακόμη φορά, ο Άγιος δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Κόροιβου με 1-0 για το Ανεξάρτητο πρωτάθλημα Περιστερίου.

Η εικόνα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μέσα στον γήπεδο ήταν παραπάνω από εξαιρετική. Δυστυχώς το παιχνίδι κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα από αυτούς που δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν σε έναν αγώνα.

Η πολύ καλή και νεανική ομάδα του Κοροίβου, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό τουρνουά, δεν κατάφερε να πτοήσει τους "μεσήλικες" του Άγιου,  οι οποίοι με την εμπειρία και το πείσμα αλλά και την καθοδήγηση του Κ. Παντέλη, κατάφεραν να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. 
Με γκολ του συνήθη ύποπτου Χρήστου Ρώτσιου στο 50' πήρε το τρίποντο που τον φέρνει,  μόνο δεύτερο, πίσω από τον Ερ. Αστέρα. Με όπλο την καλή τεχνική και την εμπειρία ο Άγιος έφτιαξε τουλάχιστον 5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. 
Από την άλλη πλευρά ο Κόροιβος με την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό του προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες οι οποίες έβρισκαν "τοίχο" φτάνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, από τους εξαιρετικούς Καλύβα και Βαρλάμη Α. Ένα δοκάρι στο 65' για τον Κόροιβο η κλασικότερη ευκαιρία και ένα χαμένο  πέναλτι που δεν υπήρχε 10' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. 
Αμέσως μετά ο Άγιος αναγκάστηκε να αγωνισθεί με 9 παίχτες λόγω αποβολής των Βαρλάμη Γ. και Βαρλάμη Ν. κάτι που όμως πείσμωσε περισσότερο τον Άγιο, με αποτέλεσμα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Χρυσούπολης.
Για τον Άγιο Αντώνη αγωνίστηκαν οι: Σούρσος, Σκορδαλιός, Χολόγκιτας, Βαρλάμης Α, Καλύβας, Βαρλάμης Ν., Βαρλάμης Γ., Πετρόπουλος, Χλωρός, Ρώτσιος, Μπλάσκας, Γαλανόπουλος, Καριώτης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα αποτελέσματα του Ανεξάρτητου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας