Τελευταία ενημέρωση 20:39, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπορούσε τη νίκη στο Γαλάτσι, όμως στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-1).

 Η νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Χρυσούπολη αποδείχθηκε μία... καλή παρένθεση για την Άμιλλα, που σε ακόμη ένα ματς πέταξε τζάμπα βαθμούς! Στο γήπεδο Γαλατσίου και στην αναμέτρηση με τον τοπικό ΠΑΣ, η ομάδα του Περιστερίου είχε τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και στη νίκη, όμως στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-1)! Το σύνολο του Γιώργου Μπεκρή είχε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, με πλέον χαρακτηριστική εκείνη του 47', όταν ο Τσάτσα νικήθηκε από τον Φραγκουλόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο Θανασάι από τον Ευαγγέλου. Λίγο αργότερα ο Κακαράκης «σημάδεψε» δοκάρι, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία για την Άμιλλα, που το... πλήρωσε. Στο 63' ο Παπαδάκης με φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι, η Άμιλλα έμεινε στους 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας, απόσταση που θα αυξηθεί στους 7 βαθμούς αν περάσει νικηφόρα από την Καισαριανή η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Αραβίδη.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς (60' Κλάδης), Ψαρρής, Μανωλάς, Κυριλίδης (57' Τσαλιαγκός), Παπαδάκης, Καλαμάρας (83' Γκοργκόλης), Γαλάνης, Θεοδωρακάτος

ΑΜΙΛΛΑ: Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δέγκλερης (46' Μέμι), Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Πάιρας (67' Δούμας).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 09:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Γκέλαρε» με Παπάγο (2-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας