Τελευταία ενημέρωση 12:05, 24 Απρ 2024

To «τρένο» σφύριξε τέσσερις φορές!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το τρένο του Άγιου Ιερόθεου σφύριξε... τέσσερις φορές και ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Ειρήνης (4-0).

 Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκούσε για να καταλάβει κανείς ότι ο Άγιος Ιερόθεος ήταν το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με την Ειρήνη στη γειτονική Πετρούπολη. Οι ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Σταυριανού παρουσιάστηκαν με σοβαρότητα επαγγελματικού χαρακτήρα και έκαναν υγιεινό περίπατο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 της ουραγού του 2ου ομίλου. Αυτή ήταν η 11η νίκη σε 13 αγώνες για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες και... τρέχουν μόνοι τους με φόντο τα μπαράζ ανόδου!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση του Περιστεριωτών για μόλις ένα εικοσάλεπτο. Στο 24' ο Καλογερής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της ομάδας του στη συνέχεια της αναμέτρησης. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 47', ο Νιζάμης έγραψε το 2-0 με σουτ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε! Τρία λεπτά αργότερα ο Νιζάμης κέρδισε πέναλτι από τον Πουμπουρίδη, όμως ο Μπερτσιάς νικήθηκε από τον Αμάραντο, από το σημείο της άσπρης βούλας. Παρ' όλα αυτά, ο χαρισματικός σκόρερ πήρε την προσωπική του ρεβάνς λίγο αργότερα, αφού στο 63' σκόραρε με προβολή μετά από ασίστ του Κυριαζή για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 83' ο Μπιρμπίλι, πετυχαίνοντας το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης, με τρομερό σουτ από 25 μέτρα που έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 86' ο Παρασκευόπουλος, «προλαβαίνοντας» να αντικρίσει δύο φορές την κίτρινη κάρτα στα 12 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διαιτητής ήταν ο Ρεσίτης, με βοηθούς την Κυριακουλέα και τον Λεοντακιανάκο.

ΕΙΡΗΝΗ: Αμάραντος, Λιόντος, Λαμπράκος (74' Παρασκευόπουλος), Ασφής, Χαρισάκης, Δαρδαμάνης, Πουμπουρίδης, Κατσίπης, Τζαμαλής, Κουνάδης (75' Γουρούνας), Θωμάς (65' Παπαδόπουλος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κολιάκος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (65' Χατζής), Καλογερής, Κυριαζής, Χατζηπαναγιώτης (27' Νιζάμης), Κακλαμάνος (65' Πανούσης).

(Περιγραφή: Κυριάκος Παντζαρίδης)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 18:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος ο Λάζαρος Αβίντογλου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας