Τελευταία ενημέρωση 01:26, 25 Απρ 2024

Σκάουτερ της Μπαρτσελόνα στο «Νταμάρι»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μια απίθανη ιστορία που ξεκίνησε μέσα από μια «αλληλογραφία» στο Facebook έγινε αφορμή για να έρθει Σκάουτερ της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο «Νταμάρι»  να παρακολουθήσει προπονήσεις της Ακαδημίας του Ατρόμητου και να μιλήσει στο τέλος με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται  σε αυτήν.

Όλα ξεκίνησαν  λοιπόν μέσα από την «αλληλογραφία» που είχε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Κ17 Άρης Σαρακηνός με τον Σκάουτερ της Μπαρτσελόνα στη Λατινική Αμερική Γουίλι Λόπες (Willy Lopes) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Σε μια από τις ανταλλαγές μηνυμάτων ο Λόπες που έχει εργαστεί επίσης στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αποκάλυψε στον Άρη Σαρακηνό ότι έχει έναν ανιψιό που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα και του πρότεινε να πάει να τον δει.

Ο Σαρακηνός με την σειρά του ενημέρωσε τον Υπεύθυνο Σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου για τον συγκεκριμένο αθλητή που ονομάζεται «Μακρυγιαννάκης» και αγωνιζόταν τότε στην Οδηγήτρια Πειραιά, γεννηθείς το 2002. Ο μικρός είναι θείος του Λόπεζ καθώς η μητέρα του Περουβιανή στην καταγωγή είναι ξαδέλφη του (Βραζιλιάνου) Σκάουτερ της Μπαρτσελόνα.

Ο Τόλης Αποστόλου μαζί με τον Σάκη Σάσσαλο, τεχνικό διευθυντή υποδομών του Ερασιτέχνη Ατρόμητου πήγαν σε ένα παιχνίδι ενώσεων μεταξύ Αθήνας – Πειραιά για να δουν τον Μακρυγιαννάκη για τον οποίο ο θείος του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον Άρη Σαρακηνό.

Πράγματι ο μικρός αν και λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε ως αλλαγή άρεσε πολύ στους δύο ανθρώπους του Ατρόμητου και την επόμενη μέρα κιόλας ο Τόλης Αποστόλου σε άμεση συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό του Ερασιτέχνη Θανάση Κασπίρη έφεραν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στον Ατρόμητο, την τελευταία μέρα μεταγραφών (30 Οκτωβρίου).

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν ο Γουίλι Λόπες ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφθεί τους συγγενείς του και φυσικά δεν παρέλειψε να δει τον ανιψιό του Μακρυγιαννάκη στις προπονήσεις που κάνει καθημερινά στο «Νταμάρι».

 Ο Σάκης Σάσσαλος (αριστερά) και ο Γουίλι Λόπες (δεξιά) έχοντας ανάμεσα τους, τους ταλαντούχους Μακρυγιαννάκη - Πιέτρη

 Εκεί συναντήθηκε με τον Σάκη Σάσσαλο και τον Θανάση Κασπίρη αλλά και με τον Τόλη Αποστόλου στον οποίο είπε τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες αλλά και για το επίπεδο των προπονήσεων το οποίο χαρακτήρισε πολύ υψηλό.

Όταν δε ο Τόλης Αποστόλου του ανέφερε ότι το μοναδικό πρόβλημα που έχουν οι Ακαδημίες είναι το γηπεδικό και πως χρειάζονται ένα ακόμη γήπεδο για προπονήσεις η απάντηση του Λόπεζ ήταν αφοπλιστική: «Κι εμείς στη Βραζιλία τέτοια γήπεδα έχουμε για να βγάζουμε ταλέντα».

Στο περιθώριο της συζήτησης με τους εκπροσώπους του Ατρόμητου ο Λόπεζ τους μετέφερε την πρόταση για να λάβει μέρος ο Ατρόμητος 2002 σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά στον κόσμο που γίνεται τον Μάρτιο στην Ισπανία με την συμμετοχή της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Πόρτο, της Βαλένθια, της Εσπανιόλ, της Μπόκα Τζούνιορ και άλλων σπουδαίων κλαμπ από όλο τον κόσμο.

Μια πρόταση τιμή για τον Ατρόμητο καθώς σε αυτό το τουρνουά έχουν αγωνιστεί μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Η χαρά του Γουίλι Λόπες για την επίσκεψη του πάντως  στην Αθήνα αποτυπώθηκε και την προσωπική του σελίδα στο ΦΒ ανεβάζοντας φωτογραφίες κι ένα σχόλιο επιστρέφοντας στη Βαρκελώνη: «Μερικές αναμνήσεις από την επίσκεψη μου στην Αθήνα από το club Αtromitos, μου αρέσει η δουλειά του ποδοσφαίρου και για να ολοκληρώσωο ανιψιός μου Αλέξανδρος μου χάρισε πολύ ταλέντο».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 21:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φθηνότερα εισιτήρια με Καλλονή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας