Τελευταία ενημέρωση 04:26, 26 Απρ 2024

Σταθερά βήματα,υπομονή και πίστη στους «μικρούς»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κατάσταση που επικρατεί στον Ατρόμητο φέτος, δεν είναι η καλύτερη με την ομάδα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παλεύει για την ανάκαμψη παιχνίδι με παιχνίδι!

Ο Δέλλας προσπαθεί να βρει λύσεις για την ομάδα,δίνει τις ευκαιρίες σε όλους όσους αξίζουν με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα!

Βλέπουμε πως όλοι χάρηκαν με την παρουσία των ''μικρών'' στην ομάδα και τον τρόπο που οι νεαροί τραβούν απο τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους δίνονται!Και καλά κάνουν διότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!

Σίγουρα οι '' μικροί '' είναι το μέλλον της ομάδας αλλά θέλουν δουλειά και χρειάζεται υπομονή για να πετύχουν τους στόχους τους!

Ηρεμία,σταθερότητα βήμα βήμα θέλει..και ο Λημνιός, ο Μπαστακός, ο Μπάρκας θα βλέπουν συχνότερα την θέση τους στην ενδεκάδα!Αν το αξίζουν άλλωστε,δεν βρίσκω τον λόγο για να μην γίνει αυτό..

Κανείς δεν πρέπει να σταματήσει την θέληση αυτών των παιδιών να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα,αλλά όλα χρειάζονται χρόνο,δουλειά,πίστη και υπομονή!

Και να γνωρίζεται ότι δεν είναι μόνο αυτοί οι 3,αλλά και ότι υπάρχουν και άλλα ταλέντα στους μικρούς που σιγά σιγά θα ακουστούν στα αυτιά σας,διότι αξίζουν παρακολούθηση και ο Ατρόμητος είναι εκεί για αυτούς!

Οι ευκαιρίες θα υπάρχουν για τους μικρούς,που πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος,την ίδια προσήλωση και να κάνουν την υπομονή που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις!

Ποιος δεν θέλει να βλέπει παίκτες απο τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα;Nα είστε σίγουροι πως όλοι το θέλουν και όχι επειδή συμφέρει αλλά γιατί οι μικροί θα το αξίζουν να έχουν μια θέση και στην πρώτη ομάδα,αρκεί να είναι οι πρώτοι που με την παρουσία τους θα δείχνουν κάθε φορά ότι είναι απαραίτητοι!

Οι ακαδημίες κάνουν τεράστια δουλειά και αυτό φαίνεται με τους μικρούς που λαμβάνουν συχνά κλήσεις,είναι υπό παρακολούθηση και ο Ατρόμητος είναι εδώ για να τους βοηθήσει για το επόμενο βήμα!

Τώρα είναι που χρειάζεται σταθερά βήματα,σωστή σκέψη και σωστή μεταχείριση των νεαρών παικτών.Υπάρχουν χιλιάδες μικροί που ενώ ακούστηκαν,δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα και πήρα τα μυαλά τους αέρα..

Στόχος του Ατρόμητου,είναι να μην κάψει τους μικρούς αλλά να τους έχει σε ετοιμότητα να προσφέρουν,να είναι ετοιμοπόλεμοι και να είναι προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν!

Είμαστε παράλληλα απόλυτα σίγουροι πως οι Λημνιός,Μπαστακός,Μπάρκας αλλά και οι υπόλοιποι νεαροί θα έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει και με την σωστή τους μεταχείριση θα προσφέρουν και στην ομάδα!

Όλοι θέλουν τους μικρούς που αξίζουν στην πρώτη ομάδα,αλλά παιδιά όλα θα γίνουνε υπομονή και οι ευκαιρίες δίνονται,δεν χρειάζεται να προτρέχουμε περισσότερο για το καλό των ίδιων των παιδιών!!

Ίσα ίσα δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα,συνεχίζουν με χαμηλά το κεφάλι περιμένοντας τις ευκαιρίες τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 16:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνέχισαν την προετοιμασία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας