Τελευταία ενημέρωση 09:50, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε φιλανθρωπικό αγώνα για το κοινωνικό παντοπωλείο που έγινε στο γήπεδο ‘’Τάκης Χαραλαμπίδης’’στο Χαιδάρι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου συνεχίζοντας πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης και τις καλές εμφανίσεις τους επικράτησαν των ομολόγων του Θρίαμβου με 1-0. Το τέρμα σημείωσε ο Ρότσιος στο 17’.

Διαιτήτευσε η Βανέσα Μαραγού με βοηθό τον Ζαχαριάδη.

Για την ιστορία οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν ως εξής:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ(προπονητής Σταμάτης Αντωνίου): Αλιφραγκής, Σκίκος, Χατζούδης, Δρίκος, Δρούγκας, Ευσταθιάδης, Χρονόπουλος, Κετίκογλου, Κούτελας, Αθανασόπουλος, Ζουμπουρίδης Κ.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζουμπουρίδης Δ, Πέτσας, Αντωνίου Δ, Αντωνίου Σ, Αναπολιτάκης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(προπονητής Νίκος Βακράς): Βακράς, Μόσχος, Κότσαρης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλλος, Βαρλάμης, Δράκος, Μπακλαβάς, Τριρογιάννης, Ρότσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ταχάκης, Παναγιώτου, Μανδρουκάκης, Τσαμτσακίρης.

***Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Δημητρίου Κιουρτσή που ήταν επί χρόνια φίλαθλος και μέλος του Θριάμβου.

***Αγωνίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα οι ακαδημίες των δύο ομάδων του Θριάμβου με τον Ηφαιστο με το σκόρ να λήγει 2-2.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

 ***Ο Θρίαμβος τίμησε την ιατρό Μαργαρίτα Περδικάρη, την ομάδα του Ηφαίστου και τον πρόεδρο Μαρίνο Παπαντωνόπουλο.

***Ο Ηφαιστος με την σειρά του τίμησε τους: Μιχάλη Σελέκο(δήμαρχο Χαιδαρίου), Μάκη Ανωνίου(πρόεδρο Βετεράνων Θρίαμβου), τις ρέφερι Βανέσα Μαραγκού Αλεξία Αλεξοπούλου, την Αφροδίτη Χονδρονικόλα(αναπληρώτρια διοικήτρια(ΨΝΑ), και τον δημοσιογράφο Ανέστη Τσακίρογλου.

***Παραβρέθηκε αρκετός κόσμος και συμπληρώθηκαν τρόφιμα για τους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

***Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Χαιδαρίου Μιχάλης Σελέκος ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης, ο διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Γιάννης Καπαρουνάκης, η Μαρία Δαφέρμου(ασφαλιστική σύμβουλος), ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Παναγιώτης Καλδής κ.α.

***Την προσεχή Δευτέρα 14/12 οι Παλαίμαχοι Ηφαίστου θα παίξουν στο Περιστέρι με τον Πανελευσινιακό και στις 21/12 με τον Ιωνικό.

Πηγή: topiko24.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιμένει πάνοπλος τον Μικρασιατικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας