Τελευταία ενημέρωση 22:30, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με επιβλητική εμφάνιση και σκορ 4-1 απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων.

 Με εμφατικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Ανθούπολη, στις τάξεις της οποίας περίμεναν την επιτυχία που θα άλλαζε την ψυχολογία και θα τόνωνε την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου πέρασε με επιβλητική εμφάνιση και σκορ 4-1 από το γήπεδο Γαλατσίου, όπου αντιμετώπισε τον Αστέρα Εξαρχείων, «ξεκολλώντας» από την τελευταία θέση του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία! Έτσι, οι «κυανόλευκοι» έκαναν το ξέσπασμα που τόσο ήθελαν και έχουν την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ουραγό Πέρα Κλουμπ να δώσουν συνέχεια στα τρίποντα.

Μόλις στο 6' ο Φιλόπουλος έπιασε το σουτ-βολέ και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, ωστόσο στο 16 ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους σε μία περίεργη φάση με σκόρερ τον Χουρδάκη. Κομβικής σημασίας ήταν το γκολ που πέτυχε η Ανθούπολη λίγο πριν την εκπνοή του α' ημιχρόνου, όταν ο Νίκος Στρείδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καμπαστανάκης. Στις αρχές του β' μέρους το ματς τελείωσε. Ήταν το 47' όταν ο Βαρδακαστάνης ανέτρεψε τον Τίτα που βρισκόταν μέσα στην περιοχή του Αστέρα σε προφανή θέση για γκολ, με τον θύτη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια και τον παθόντα να σκοράρει από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 3-1! Έχοντας... αέρα δύο τερμάτων και το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα της Ανθούπολης δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 4-1, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα που σημείωσε ο Τίτα με σουτ στο 80'.

Διαιτητής ήταν ο Ρεσίτης, με βοηθούς τους Γαλάνη και Τζαχρήστα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταλιαδούρος, Αλεξανδρής (66' Ντάγκνε), Νάτσης, Ξυλινός, Ρασσιάς (58' Ψύλλιας), Βαρδακαστάνης, Κυριαζής, Ορφανός, Χουρδάκης, Πρωτόπαπας, Βάσκου (58' Βιδάλης)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Θ. Τζεβελέκος (20' λ. τρ. Κ. Τζεβελέκος), Κανέλλος, Α. Στρείδης (54' Τσάγκης), Καμπαστανάκης, Φιλόπουλος, Τίτα, Ν. Στρείδης (77' Μπάρδι).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 19:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μονόδρομος με Πέρα Κλουμπ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας