Τελευταία ενημέρωση 13:31, 25 Απρ 2024

«Χειρουργείο» η Κ20 στο Αγρίνιο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποια στιγμή αυτό το «παραμύθι», να σφυρίζουν τις ομάδες της περιοχής τους- το «χωριό» τους δηλαδή, διαιτητές του ίδιου συνδέσμου πρέπει να σταματήσει. Τουλάχιστον σε επίπεδο Κ20 και Κ17 Σούπερ Λίγκας. Άμα θέλουμε  οι νέοι παίκτες που αποτελούν το «αύριο» του ποδοσφαίρου να μην γαλουχούνται με τις λέξεις «εύνοια» ή «χειρουργείο».

Στο Αγρίνιο σήμερα ένας διαιτητής ονόματι «Καραβασίλης» έπαιζε σήμερα αυτό που λέμε «χωριό». Στα μάτια του υπήρχε μόνο ο Παναιτωλικός και τίποτα άλλο. Από κοντά και οι επόπτες Βασιλόπουλος, Σούζας που έκαναν…σούζες για να κερδίσει ο Παναιτωλικός. Όλοι τους από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Μάταιος και ο κόπος των παικτών του Ατρόμητου με αυτούς τους διαιτητές. Τι να κάνουν όμως τα παιδιά προσπάθησαν. Στο α’ ημίχρονο ο Καραβασίλης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Παναιτωλικό και για «κακή τύχη» του έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο αλλά να κάνει 29 φάουλ ενώ η ομάδα που αμυνόταν έκανε 8 φάουλ (αυτό μπορεί κανείς να το εξηγήσει;), το παιχνίδι πήγαινε φουλ στο 0-0 αλλά ο Καραβασίλης και οι επόπτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Σε μια πεντακάθαρη φάση που η μπάλα πέρασε άουτ, εκείνοι έδειξαν κόρνερ!. Ακόμη και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού γελούσαν από τον πάγκο τους. «Σπρώξε-σπρώξε» έγινε το 1-0 στο 82’ από την εκτέλεση του κόρνερ και στο 90’ ενώ όλος ο Ατρόμητος ήταν μπροστά για να ισοφασίσει από ένα δεύτερο πέναλτι (αυτή τη φορά σωστό ) έγινε το τελικό 2-0.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους:Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Ζιβάνοβιτς, Νταβιώτης, Νάτσος, Ρεγκάκος Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κομνηνός, Ρομάριο, Παναγιωτόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 17:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να συνεχίσει δυναμικά και στο Αγρίνιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας