Τελευταία ενημέρωση 01:36, 24 Απρ 2024

«Τεσσάρα» και πάλι μόνος ο Ατρόμητος Κ17!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία πέρασε πάλι ο Ατρόμητος Κ17.

 

Η ομάδα του Βασίλη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Καλλονή (4-0) και εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΑΕΚ (από τον Πανιώνιο) την οποία  προσπέρασε πάλι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο επιθετικός Αντώνης Τριμμάτης που αποκτήθηκε φέτος από τον ΑΟ Δικαίου Κω. Ο Τριμμάτης έκανε γνήσιο χατ τρικ σκοράροντας στο 5’ στο 27’ και στο 40’. Στη φάση δε του πρώτου γκολ είχε προηγηθεί σουτ του Κακοσίμου στο δοκάρι.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων, σε ματς που δεν χωράει κριτική. Αξίζουν δε συγχαρητήρια στα παιδιά του Ατρόμητου που μετά το 4-0 (Κακοσίμος στο 55’) έδειξαν σεβασμό στον αντίπαλο κατεβάζοντας κυριολεκτικά τους διακόπτες μέχρι τη λήξη του αγώνα. Επιπλέον ο Καλτσής είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες με λίγα λεπτά ως τώρα συμμετοχής.

Την παρθενική του συμμετοχή έκανε ο τερματοφύλακας Λιβισιανός αντικαθιστώντας τον Κίναλη που φεύγει αύριο για την Ιταλία με τις ευχές όλων να τον συντροφεύουν καθώς θα δοκιμαστεί για μια εβδομάδα από την Μπολόνια.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Βιταλιώτης, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Ζώης, Μοιρασγεντής, Ζαραφέτας , Τριμμάτης, Δόσης, Κακοσίμος.

Έπαιξαν και οι Λιβισιανός,Κωστόπουλος, Μπαλόκας, Παναγιωτίδης, Θεοδωρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Χειρουργείο» η Κ20 στο Αγρίνιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας