Τελευταία ενημέρωση 05:50, 25 Απρ 2024

Κι επίσημα στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου ο ΠΑΣ Οινοφύτων

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Μητρόπολης Βοιωτίας η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Οινοφύτων.

Τoν Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου και οι προπονητές Βασίλης Καλτσής, Σωτήρης Ρίζος οι οποίοι μιλώντας σε γονείς και παιδιά ανέλυσαν τη φιλοσοφία του Ατρόμητου στο χώρο των υποδομών και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή αλλά και την οργάνωση που διέπει την ακαδημία του ΠΑΣ Οινοφύτων (αριθμεί περισσότερα από 100 παιδιά).

Με την σειρά του ο πρόεδρος του συλλόγου της Βοιωτίας Παναγιώτης Βελώνης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και την τιμή για τον ΠΑΣ Οινοφύτων να ενταχθεί στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου τονίζοντας  τα εξής: «Με την συνεργασία αυτή θα αποκτήσουμε καλύτερη εκπαίδευση και μακάρι να δούμε στο μέλλον κάποιο από τα παιδιά της Ακαδημίας μας να φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παιδιά της Ακαδημίας να ανεβαίνουν στην σκηνή για μια αναμνηστική φωτογραφία και όλα μαζί  να φωνάζουν πρώτα «Ατρόμητος» κι έπειτα «Οινόφυτα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: To Aγρίνιο «κλειδί» για την Κ20 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας