Τελευταία ενημέρωση 15:34, 13 Φεβ 2025

Κλείνει προπονητή ως την Παρασκευή

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του διαδόχου του Παπαμάρκου στην τεχνική ηγεσία του ΓΣΠ.

Η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις με στόχο να βρει την καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα δεδομένου ότι στην θέση που βρίσκεται δεν υπάρχουν περιθώρια για πίστωση χρόνου. Υποψήφιοι είναι αρκετοί αλλά σύμφωνα με πληφορορίες η περίπτωση του Νίκου Καραγιάννη δεν φαίνεται να προχωράει.

Ο Καραγιάννης που θα ήταν μια καλή λύση για την ομάδα κι έχει διατελέσει στο παρελθόν με επιτυχία προπονητής της ανεβάζοντας την στην Α1 αποχώρησε από τον Παπάγου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και φαίνεται ότι πραγματικά ήταν «προσωπικοί» καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συσχέτισαν την αποχώρηση τους με το κενό που υπάρχει στον ΓΣΠ. Πάντως δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή ο οποίος θα πάρει μια γεύση από την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου και από τη Δευτέρα να πιάσει δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2015 22:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δίμηνη συμφωνία με Daniel! »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας