Τελευταία ενημέρωση 22:08, 23 Απρ 2024

Φουλ δράση οι ομάδες των Υποδομών!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ήττα και μια νίκη ο απολογισμός  ήταν ο απολογισμός για τα παιδικό και εφηβικό τμήμα της μπασκετικής Άμιλλας απέναντι στην εφηβικά τμήματα του coach Κοτσιαρίδα απέναντι στην Αχαρνής.

Το εφηβικό τμήμα κάνοντας ένα πολύ καλό 2ο και 3ο δεκάλεπτο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου αντιπάλου του και να φτάσουν σε μια άνετη νίκη της τάξεως των 15 πόντων.

Το παιδικό τμήμα καταβάλλοντας μια πολύ καλή και δυνατή προσπάθεια ήδη με απουσίες όλη την εβδομάδα αλλά και με τραυματισμούς μέσα στο παιχνίδι δέν τα κατάφερε και έχασε με 5 πόντους.

Μελανό σημείο των δύο αγώνων ο τραυματισμός του  Ανδρέα Ρήγα του παιδικού και τον Κυριαζάκου Μιχάλη του εφηβικού!. Μετά απο τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο τα δύο παιδιά χαίρουν άκρας υγείας!!

Εξάλλου, τη νίκη πήρε το τμήμα των μίνι (2003) εντός έδρας απέναντι στην ομάδα της Α.Ε.Κ Περιστερίου με σκόρ 69-42. Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές του προπονητή Περσίτσα στο πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α που συνεχίζουν απτόητοι την πολύ καλή τους πορεία αλλά και τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα. 

Επίσης τη νίκη 37-27 για το τουρνουά Ε.Σ.Κ.Α απέναντι στον Οδυσσέα Αγ.Βαρβάρας πήραν τα προμίνι.
Ένα εύκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που του αξίζουν συγχαρητήρια για τη προσπάθεια.

Τέλος σε φιλικό παιχνίδι με την νεοσύστατη ομάδα του Άρη Ιλίου το παμπαιδικό  τμήμα πήρε μια άνετη νίκη και όλα τα παιδιά πήραν χρόνο και χάρηκαν το παιχνίδι!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 14:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άφησε την ήττα, βλέπει Αναγέννηση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας