Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλανθρωπικός αγώνας αλληλεγγύης-προσφοράς προς το γαλλικό λαό και τα θύματα έδωσαν τη Δευτέρα οι παλαίμαχοι του Ηφαίστου και του Πανιώνιου.

Πριν το παιχνίδι προηγήθηκε αγώνας ακαδημιών μεταξύ των ομάδων Ηφαίστου Περιστερίου και Ακαδημίας Περιστερίου (του Δημήτρη Μισαηλίδη). Στη συνέχεια ο  Πανιώνιος  τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Πετράτο που ήρθε από την Αυστραλία, τον Νίκο Βακρά, και τον διοργανωτή Μαρίνο Παπαντωνόπουλο.

Ο Ηφαιστος με την σειρά του τους: Νόνι Λίμα, Χρήστο Εμβολιάδη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Γιώργο Πλεξίδα, Αντώνη Μανίκα, Κανέλο Τσίρμπα(πρόεδρο των βετεράνων Πειραιά), Νίκο Σιδηρόπουλο , Βίκυ Νικολάκου και τον Αντώνη Γλύκα.
Με την έναρξη  του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα αθώα θύματα στην Γαλλία. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι  στο 14’ με τον Φαμέλη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 21’ με τον Τρανό. Στο 54’ ο Ρότσιος έδωσε το προβάδισμα στον Ηφαιστο για να φέρει το μάτς στα ίσια ο Ναλιτζής 60’.Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Ο Πανιώνιος στο 9’ με τον Φαμέλη και ο Ηφαιστος με τον Μπακλαβά στο 64’.Διαιτητής ο Σούλος. Βοηθοί: (Κουτρουμάνος-Αλεξοπούλου).

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Βακράς, Μόσχος,Τσιρογιάννης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλλος, Βίτσας, Δεμίρης, Δράκος, Τρανός, Ρότσιος.
Τσαχαλάκης, Κολιοκώτσης, Λιάπης, Καριώτης, Βαρλάμης,Μπακλαβάς.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ(προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Νικολαίδης, Χασιώτης, Κουτρόπουλος, Ραγκούσης, Πλεξίδας, Λίμα, Φαμέλης,Ναλιτζής, Τσουκνίδης, Ζυγούρης.
Γιάννακας,Κοτσωβός, Ντασιακλής, Καραγιώργος. Παραυρέθηκαν και οι: Εμβολιάδης, Κυριαζής, Σελασίδης.