Τελευταία ενημέρωση 20:28, 19 Απρ 2024

Η τέχνη του tattoo στην Ανθούπολη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κωνσταντίνος ( xkon )
MK Ink Tattoo & Piercing
Αγίας Μαρίνας 60 - Ανθούπολη, Περιστέρι
Εδώ μπορείτε να δείτε τα πάντα αλλά και να επικοινωνήσετε για κάποιο σας ραντεβού!

 www.mkink-tattoo.gr

Δευ-Παρ: 11:00 - 21:00
Σαβ: 11:00 - 18:00
Κυρ: Κλειστά  τηλ.επικοινωνίας 698-717-9454

 

Πώς και πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με τα tattoo;

Εργαζόμουν ως γραφίστας και κατά καιρούς έβγαζα σχέδια για tattoo σε φίλους που ήθελαν να κάνουν. Το 2010 καθώς έβγαζα κάποια σχέδια με ρώτησε πολύ απλά η κοπέλα μου γιατί δεν κάνω ο ίδιος και το tattoo αφού μου αρέσει τόσο. Αυτή ήταν η αρχή!

 Είναι εύκολο κάποιος να σχεδιάζει  tattoo;

Είναι σαν να με ρωτάς αν είναι εύκολο κάποιος να σχεδιάζει γενικά. Αν δεν γνωρίζεις τα βασικά έστω του σχεδίου δεν θα κάνεις ποτέ κάτι αξιόλογο. Αν θέλεις να το διαχωρίσουμε δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει διαφορά σε κάτι που γίνεται σε χαρτί ή σε οποιοδήποτε άλλη επιφάνεια και στο δέρμα, κάποια στοιχεία λοιπόν θα πρέπει να διαφοροποιηθούν ώστε το tattoo να φαίνεται σωστό.

 Πως τα πάτε με την δουλειά,ο κόσμος ανταποκρίνεται ;

Ναι όλα καλά ευτυχώς δεν υπάρχει παράπονο, ο κόσμος είναι πολύ θερμός και υπάρχει πολύ μέλλον ακόμα στο tattoo για να γίνει και πιο αποδεκτό από όλους.

 Εγκυμονεί κινδύνους ένα  tattoo;

Αν το tattoo γίνει από κάποιον που γνωρίζει την τέχνη όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απολύτως. Όσον αφορά την υγιεινή οι παράγοντες είναι 2, πρώτον κατά πόσο ο tattoo artist είναι καθαρός και προσέχει τους κανόνες υγιεινής για το δικό του καλό και συνεπώς του πελάτη ( μιας χρήσης υλικά, αποστειρωμένα κλπ ) και το δεύτερο κατά πόσο θα προσέξει ο πελάτης την πληγή του και γενικά το aftercare όπως να μην πας με φρέσκο tattoo και παίξεις ποδόσφαιρο στις λάσπες.

 Γιατί κάποιος να κάνει  tattoo;

Δεν χρειάζεται κανείς να "κάνει" tattoo από την στιγμή που δεν το θέλει, δεν είναι υποχρεωτικό. Κάνεις tattoo κάτι που θες να το έχεις μαζί σου για μια ζωή και όχι γιατί είναι της μόδας και θα "πρέπει" να έχεις και εσύ

 Αντέχετε ο πόνος ενός  tattoo;

Ναι, δεν είναι κάτι υπερβολικό η μόνη διαφορά είναι ανάλογα το σημείο που θα επιλέξει κάποιος, άλλα σε πονάνε λιγότερο και άλλα περισσότερο. Είναι καθαρά ψυχολογικό και εννοείται πως κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικές αντοχές.

 Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχεις ζωγραφίσει πάνω στο σώμα κάποιου;

Το πιο περίεργο μέχρι στιγμής το έχει η κοπέλα μου στην κοιλιά μαζί με ένα σχέδιο, αλλά η ατάκα είναι "Αγόρασα οικόπεδο" χαχαχα.

 Πιστεύεις πολλοί κάνουν tattoo επειδή είναι στην μόδα η όντως το θέλουν πάνω τους;

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει κόσμος που ακολουθεί τη μόδα. Συνήθως μέχρι να φύγεις όμως από το μαγαζί έχεις αλλάξει και λογική μιας και καταλαβαίνεις την "σωστή" νοοτροπία ενός tattoo.

 Έχει τύχει να έρθει κάποιος και να σου πει '' το αφήνω πάνω σου, κάνε μου κάτι ωραίο'' ;

Ναι βεβαίως και του έκανα ένα πλυντήριο ( χαχαχα πλάκα κάνω ). Ίσως να είναι η απόλυτη ευτυχία για εμάς να μας δίνουν λευκό "καμβά" και να κάνουμε ό,τι θέλουμε.

 Μία συμβουλή σε όσους σκέφτονται να κάνουν tattoo!
Θα έλεγα να κοιτάξουν πρώτα να είναι απόλυτα σίγουροι για οτιδήποτε θελήσουν να κάνουν και έπειτα να κάνουν σωστή έρευνα για το studio που θα επιλέξουν να κάνουν το tattoo τους για τους λόγους που είπαμε παραπάνω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ακάθεκτοι συνεχίζουν τη φιλανθρωπική δράση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας