Τελευταία ενημέρωση 07:30, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με τη Μυθολογία ο Ηρακλής που ήταν μαθητής του Κένταυρου (Χείρωνα) τον πλήγωσε με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι. Σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου ήταν ο Κένταυρος (Βριλησσίων) που πλήγωσε τον Ηρακλή όχι με ένα αλλά με τέσσερα φαρμακερά βέλη για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Αθηνών (1-4). Η ομάδα του Νίκου Παπαδιώτη που προερχόταν από το διπλό στην Ανθούπολη μπήκε στο γήπεδο με προσδοκίες αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γαληνάκη στο 17’. Ισοφάρισε ο Παπαχρήστος στο 45’ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Βριλησσίων κυριάρχησε πλήρως και πήρε τη νίκη με τέρματα των Μανίκα (57’), Δέτση (74’), Πανάγου (89’).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολουσούζας, Μπερνικόλας, Κληρονόμος, Κούρτης, Κατσαρός, Αρχοντούλης, Καρακωνσταντής, Παπαχρήστος,Κωνσταντακόπουλος, Βλάμης, Τσαγκαράτος. Έπαιξαν και οι Παλαιολόγος, Καζακόπουλος, Σκαρπέλης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θ. Θεοδωρίδης, Αθ. Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Κουλιούρης, Δέτσης, Μπότση, Πανάγου. Έπαιξαν και οι Νομικός, Μωραϊτης, Σκέντζος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 20:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φουλ δράση οι Υποδομές »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας