Τελευταία ενημέρωση 10:04, 25 Απρ 2024

Τα προμίνι «βαπτίστηκαν» κι επίσημα πολίστες!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα συμμετοχής του στο τουρνουά για Promini που διοργανώνει το Alma Club Αλίμου ο Γ.Σ. Περιστερίου. Με δύο ομάδες , την Γ.Σ.Π 1 και την Γ.Σ.Π 2 κατέβηκε σε αυτή την πρώτη φάση ο Σύλλογος. Με 30 παιδιά που έπαιζαν σε «επίσημο» αγώνα για πρώτη φορά! Το Alma Club γέμισε μικρούς και μεγάλους Περιστεριώτες , μιας και η παρουσία γονέων και φίλων στην κερκίδα ήταν μεγάλη.  Η  Γ.Σ.Π. 1 έπαιξε πρώτη με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ο. Πατρών ενώ η Γ.Σ.Π. 2 έπαιξε αμέσως μετά με τους Λέοντες Αλίμου. Τόσο οι «οπαδοί» της κερκίδας όσο και οι συμπαίκτες δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα, χειροκροτώντας και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και των δύο αγωνιστικών  ομάδων.

 Μία ομάδα , μία οικογένεια ο ΓΣΠ και στις μικρές κατηγορίες με όλο το προπονητικό  Team του Αρσένη Μαρούλη να δίνει το παρών! Και οι τέσσερις προπονητές του ανδρικού τμήματος ήταν εκεί για να βοηθήσουν σε αυτή την πρώτη αγωνιστική προσπάθεια των παιδιών. Ο Μπάμπης Κλεωνάκος και ο Βασίλης Καμάρης ανέλαβαν ρόλο προπονητών στο τουρνουά, ο Γιώργος Κρασάκης έδινε συμβουλές σε κάποιους από τους παίκτες και ο Αρσένης Μαρουλής  συντόνιζε από τον πάγκο της ομάδας την προσπάθεια όλων.

 Μαζί ήταν και ο έφορος του τμήματος Γιάννης Φέγγος καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του ΓΣΠ , Αντώνης Σκαρπέλης. Αυτή η συμμετοχή , τόσων ανθρώπων της ομάδας σε παιχνίδι για Promini αποδεικνύει την αγάπη του Συλλόγου για το άθλημα και την βαρύτητα του τμήματος στις μικρές κατηγορίες. Ήταν μια πραγμνατική γιορτή της Υδατοσφαίρισης τα 2 πρώτα παιχνίδια …. Με επιθέσεις, άμυνες , κόντρες , χαμόγελα και μπράβο!

Στο τέλος αυτής της μεγάλης ημέρας , οι προπονητές μάζεψαν τα παιδιά , τους μίλησαν για τα θέματα που αφορούσαν αυτά τα πρώτα παιχνίδια και τους ρώτησαν εάν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Με μία φωνή , οι «πιτσιρικάδες» του ΓΣΠ φώναξαν «ΝΑΙ»!!!

Για όσους ενδιαφέρονται για το σκορ να πούμε ότι δεν θα ανακοινώσουμε σκορ γιατί νικητής σε αυτή την κατηγορία είναι τα παιδιά και η Ελληνική Υδατοσφαίριση.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 18:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συγκέντρωση γονέων στο Water Polo »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας