Τελευταία ενημέρωση 18:27, 19 Απρ 2024

Ο έλεγχος του Γενάρη αρχίζει από την Τρίπολη

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΣΤΕΡΗ

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ομάδες που γενικότερα «παραπατούν», θέλουν άμεσα αγώνες στα πόδια τους ώστε να μπορέσουν να αντιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εις βάρος τους κλίμα.

 Σε ό,τι αφορά όμως στην περίπτωση του Ατρόμητου, η διακοπή του Νοεμβρίου αποτέλεσε πραγματικό βάλσαμο, για να επανέλθει η ηρεμία μετά τη νέα αστεία ήττα –από τον τρόπο που προέκυψε- από τον Παναθηναϊκό, για να ξεκουραστούν βασικές μονάδες που έπαιζαν στα πρόθυρα να υποστούν κάποιον τραυματισμό και φυσικά ώστε ο Τραϊανός Δέλλας να προσθέσει ή να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα που παρέλαβε.

«Τα καλά θα τα κρατήσουμε, όσα δεν μας αρέσουν ή χρειάζονται βελτίωση, θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε», ήταν η ατάκα που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες στο Περιστέρι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ρίξουν και κάπως τους τόνους σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν για τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Τα αποτελέσματα θα φανούν εντός αγωνιστικού χώρου, εκεί που κρίνονται άπαντες.

Αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, εκεί που θα λείπει ο Σωκράτης Φυτανίδης (η αξία του καθένα φαίνεται στην απουσία του) και ο Φερνάντο Ουσέρο λόγω καρτών. Ο Ούμπιντες ούτως ή άλλως έχει δρόμο μπροστά του...

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι που έτσι όπως τα έχουν... καταφέρει οι Περιστεριώτες έχει χαρακτήρα τελικού, αφού αν θέλουμε να μιλάμε ακόμα για πεντάδα κλπ., αν η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ξεφύγει με 12 βαθμούς, τότε η κατάσταση θα είναι εν πολλοίς μη αναστρέψιμη.

Το... καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Ατρόμητος μέσω της διακοπής, λογικά θα έχει βρει την ηρεμία του, ενώ από την άλλη οι Αρκάδες πάνω που είχαν πετύχει νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ «πάτησαν» αναγκαστικά φρένο και η παύση τη χρονική περίοδο που ήρθε, σε θεωρητικό επίπεδο δεν τον ευνοεί σε καμία περίπτωση, όπως άλλωστε και καμία ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα.

 Παρ’ όλα αυτά, το πρόβλημα των Περιστεριωτών δεν ήταν μόνο ψυχολογικό, αλλά υπάρχουν και θέματα αμιγώς αγωνιστικά. Πάνω σε αυτά δουλεύει όλο αυτό το διάστημα ο Τραϊανός Δέλλας και κάποια πράγματα μάλιστα φάνηκαν και από το πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η πιο ξεκάθαρη αλλαγή ήταν η πίεση από πολύ ψηλά και σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου. Κάπως έτσι προήλθε και το γκολ του Ναπολέονι, που «γεννιέται» από κλέψιμο του Μπρίτο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τι άλλο περιμένουμε να μετουσιωθεί σε πράξη από τη θεωρία; Να υπάρξει περισσότερη κίνηση, ώστε να βρεθούν στηρίγματα σε αυτόν που έχει την κατοχή της μπάλας και παράλληλα επιλογές για την πάσα του. Αυτό θα έχει ως συνέπεια και έναν πιο επιθετικό Ατρόμητο και κυρίως έναν πιο δημιουργικό Ατρόμητο, καθώς πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, η ομάδα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά τον Πανθρακικό. Μπορούν, λοιπόν, οι παίκτες να τρέξουν; Όλα θα φανούν στο γήπεδο...

Ο «Τράι» φυσικά δεν είναι μάγος, ούτε θα μπει μέσα να παίξει. Αυτή τη στιγμή πολλά θα κριθούν από τους ίδιους τους παίκτες. Πρέπει επιτέλους οι μεταγραφές του καλοκαιριου να προσφέρουν κάτι, γιατί από το πιο γεμάτο ρόστερ έχουμε περάσει και δικαιολογημένα σε ένα από τα πιο «φτωχά». Πρέπει οι παίκτες από την περσινή ομάδα να προσφέρουν και αυτοί το κάτι παραπάνω που έχουν δείξει ότι μπορούν να το κάνουν.

Άλλωστε, ο Ιανουάριος είναι κοντά και για πιθανές αποχωρήσεις και πολύ περισσότερο για τις μεταγραφές που είναι επιβεβλημένο να πραγματοποιηθούν. Όπως έχει πει και η διοίκηση, όλοι κρίνονται. Μηδενός εξαιρουμένου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 20αδα για την Τρίπολη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας