Τελευταία ενημέρωση 19:43, 24 Απρ 2024

Καλύτερα που ήρθε τώρα η 1η ήττα!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποτε θα ερχόταν η πρώτη ήττα. Καλύτερα που ήρθε τώρα στο κύπελλο ΕΠΣΑ και όχι στο πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος. Ο Άγιος Ιερόθεος έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕ Ηρακλείου με σκορ 4-3 και αποκλείστηκε από την έκτη φάση του θεσμού ρίχνοντας πλέον όλο το βάρος του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8' με τον Καλιαμπάκα και δύο λεπτά αργότερα ο Κυριαζής είχε δοκάρι. Στο 19' ωστόσο ισοφάρισε ο Αβίντογλου έπειτα από ωραία ενέργεια του Κυριαζή. Μάλιστα ο «Άγιος» γύρισε το ματς καθώς προηγήθηκε στο 32' με τον Μπερτσιά αλλά η απάντηση της ΑΕ ήταν άμεση με τον Καλιαμπάκα στο 34'.

Το ματς έγινε πολύ ανοικτό στην επανάληψη και το Ηρακλείο πήρε αέρα πρόκρισης με τους Σπυριδάκη (58') και Αλεξίου(81'). Το μόνο που κατάφερε ο «Άγιος» ήταν να μειώσει με τον Αβίτογλου στο 85'.

 

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Τσουκαλάς, Κρητικός, Κολλιάκος (46′ Κακλαμάνος), Μπιρμπίλι (71′ Πανούσης), Καραπιπέρης, Γεωργίου, Καλογερής, Νιζάμης (46′ Καραμέρης), Κυριαζής, Μπερτσιάς, Αβίντογλου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντισα Πέτροβιτς): Δράμπαλης, Σπανός, Ντούνης (51′ λ.τρ. Δημητρίου), Σιμιτσής, Αλεξίου, Νταβαρίνος, Ρεντζής, Κατσούλης, Καλιαμπάκας, Μπαλατσούρας (55′ Τζανέτος), Σπυριδάκης (67′ Λουσαράκης)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 09:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ευχαριστώ» στην ΑΕ Ηρακλείου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας