Τελευταία ενημέρωση 04:58, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το προνόμιο της αυτοκριτικής είναι ένα χάρισμα που το έχουν ελάχιστες ομάδες.

Ο Φοίνικας είναι μια από τις ομάδες της πόλης μας που το έχουν καθώς ξέρουν να αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Φοίνικας «απολογήθηκε» για την εκτός έδρας ήττα από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου χωρίς να έχει διάθεση για να ωραιοποιήσει τα πράγματα. Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: «Την προηγούμενη εβδομάδα λέγαμε πως και ένα γκολ αρκεί για να πάρεις μια νίκη, και ήρθαν τα γεγονότα έτσι ακριβώς μια εβδομάδα μετά, που μας επιβεβαιώνουν την συγκεκριμένη φράση. Την περασμένη Κυριακή, πετύχαμε ένα γκολ νωρίς, το διαφυλάξαμε σωστά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χάσαμε τεράστιες ευκαιρίες και στο τέλος αποζημιωθήκαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σήμερα, πραγματικά κυριαρχήσαμε στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μας. Οργανωμένα και σωστά δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μέσα στην περιοχή μας και στο δεύτερο μέρος, ανεβάσαμε την απόδοσή μας ψάχνοντας πιο σωστά για το γκολ, όπου και φτάσαμε κοντά τρεις φορές μέσα σε 5 λεπτά, με τους Γουδέλη, Γεωργιόπουλο και Νομικό να στέλνουν την μπάλα είτε στο δοκάρι είτε χιλιοστά δίπλα από αυτό.

Το γκολ φαινόταν ότι πλησίαζε για την ομάδα μας και δεν μας διέψευσε αφού στο 74ό λεπτό, και ύστερα από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Γουδέλη, ο Αγγελούσης με άπιαστη κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής άνοιξε το σκορ, πανηγυρίζοντάς το δεόντως.

Αν και το 0-1 αυτό, φάνταζε ιδανικό για να έρθει μία ακόμα νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν μας είχε απειλήσει επί της ουσίας μέχρι εκείνο το σημείο, η χαρά μας δεν κράτησε σχεδόν καθόλου και μέσα σε δύο λεπτά το 0-1 υπέρ μας, έγινε 2-1 στην πλάτη μας.

Κι εδώ είναι να απορεί κανείς και να αναρωτιέται, πως γίνεται; Πόσα χρόνια αυτή η ομάδα παλεύει να απαλλαχθεί από το χούι να χάνει παιχνίδια δικά της, ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις, και ακόμα δεν το έχει καταφέρει. Κι αν φέτος δείχνει πιο ώριμη και έτοιμη να τα ξεπεράσει όλα αυτά, όπως φαίνεται χρειάζεται ακόμα υπομονή και δουλειά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να «βγάλει» τον φοίνικα από μέσα του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας