Τελευταία ενημέρωση 22:07, 19 Απρ 2024

Το κοινωνικό πρόσωπο της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για ακόμα μία φορά η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ. Περιστερίου ήταν εκεί … όταν η πόλη μας ζήτησε στήριξη για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το τμήμα συγκέντρωνε τρόφιμα όλη την εβδομάδα και  οι νεαροί και νεαρές του Γ.Σ. Περιστερίου βρέθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο , στο κέντρο της πόλης μας, για να τα παραδώσουν.  Μαζί με τα παιδιά ήταν οι Έφοροί τους Γεωργία Σπυροπούλου, Γιώργος Κόκκινος, Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος. Τον Γ.Σ.Π. εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Τζένη Γαλάνη.

 Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τα παιδιά της Υδατοσφαίρισης με χαμόγελα και μάλιστα τα βοήθησε να «ξεφορτώσουν» τις σακούλες με τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα WaterPolo του Γ.Σ.Π φέτος συγκέντρωσε 3πλάσιο όγκο τροφίμων από ότι το 2014, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία συγκροτημένη ομάδα που δουλεύει το ίδιο καλά και έξω από το νερό της πισίνας. 

Τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά η κα Ξένια Κορόγιαννη  (Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ), ο κ. Βαγγέλης Τάτσης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών) , η κα Μαίρη Τσιώτα (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρασίνου), ο κ. Αλέξης Σταυρούλιας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών ) και ο κ. Μπάμπης Δούναβης (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου).

 Παράδειγμα προς μίμηση η κάθε κίνηση της Υδατοσφαίρισης …Τα παιδιά αφού χαιρέτησαν και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη για την συλλογή των τροφίμων , υποσχέθηκαν ότι και του χρόνου θα είναι εκεί ακόμα πιο δυναμικά! Οι έφοροι του Συλλόγου δήλωσαν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!! για το τμήμα τους!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 15:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έργα συντήρησης στα «Δίδυμα» από το Peristeri Volley! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας