Τελευταία ενημέρωση 18:56, 24 Απρ 2024

Ποιας ομάδας παίκτης είναι ο γιος του Γιώργου Καραγκούνη;

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο γήπεδο «Νταμάρι» στην Κηπούπολη βρέθηκε χθες μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Καραγκούνης!.

Η παρουσία του εκεί ανάμεσα σε δεκάδες γονείς και παιδιά αποτέλεσε θέμα συζήτησης αμέσως ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν να τον χαιρετήσουν και να του πουν ένα καλό λόγο. Αλλά και ο «ψυχή» του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, ο Θανάσης Κασπίρης πήγε κοντά του για να τον καλωσορίσει στο «σπίτι» της ακαδημίας του Ατρόμητου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης εξήγησε ότι βρέθηκε στο «Νταμάρι» για να παρακολουθήσει από κοντά τον γιο του Θανάση σε αγώνα της ομάδας του. Ο Θανάσης (έχει πάρει το όνομα του πατέρα του «τυπάρα» γεννήθηκε το 2005 κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο αλλά η ομάδα της οποίας φοράει τη φανέλα δεν είναι ο Παναθηναϊκός. Και όμως ο Θανάσης Καραγκούνης δεν φοράει το τριφύλλι απόρροια της μεταχείρισης που είχε προφανώς ο πατέρας του από τον Παναθηναϊκό και των διαταραγμένων σχέσεων του Γιώργου Καραγκούνη με το τριφύλλι.

Η απορία λύθηκε λοιπόν πολύ σύντομα όταν από τη μια πλευρά του αγώνα παρατάχθηκε ο Ατρόμητος 2005 και από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος, παίκτης του οποίου είναι ο Θανάσης Καραγκούνης!

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας