Τελευταία ενημέρωση 01:25, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 29χρονος επιθετικός οδήγησε τον Ηρακλή στη νίκη, στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδιώτη στον πάγκο.

 Κάτι καλύτερο από το κακό ξεκίνημα υπόσχεται για τη συνέχεια ο Ηρακλής, γεγονός που επιβεβαίωσε και σήμερα (14/11)! Στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδιώτη στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Σάκη Κακαβά, η «κυανοκίτρινη» ομάδα πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-2 στη Χωράφα απέναντι στην Ανθούπολη, στο περιστεριώτικο ντέρμπι της ημέρας! Μάλιστα, έφτασε στη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα για το τελευταίο εικοσάλεπτο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κυριακόπουλου με απευθείας κόκκινη! Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη νίκη του Ηρακλή στη φετινή σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν χωρίς αμφιβολία ο Βαγγέλης Παπαχρήστος! Ο 29χρονος φορ, που αποκτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, πέτυχε δύο γκολ στη σημερινή συνάντηση, με το δεύτερο να είναι και το νικητήριο!

Με τη συμπλήρωση 36 λεπτών αγώνα ο χαρισματικός άσος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ηρακλής, βάζοντάς τον μπροστά στο σκορ με 1-0, ενώ στο 44' ο Βλάμης έγραψε με κεφαλιά το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Η Ανθούπολη προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μέσα σε εννέα λεπτά! Στο 75' ο Μαντινιώτης ανατράπηκε από τον Κυριακόπουλο που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ένα λεπτό μετά σκόραρε από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 2-1. Η ομάδα του Κώστα Θεοδώρου συνέχισε την αντεπίθεσή της και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 84' με την κεφαλιά του Αλ. Στρείδη! Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι είχαν πάρει φόρα και θα έφταναν στην ολική ανατροπή, όμως εκεί ο Ηρακλής έβγαλε ψυχή και πήρε το σπουδαίο τρίποντο! Στο 85' ο Μπερνικόλας προειδοποίησε, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 95' ο Παπαχρήστος δεν λάθεψε, σημειώνοντας το 3-2!

Διαιτητής ήταν ο Φίτσας, με βοηθούς τους Στάμο και Ρεσίτη.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης (46' Κ. Τζεβελέκος), Κακιώρης, Θεμ. Τζεβελέκος (80' Μελισσουργός), Κανέλλος, Αλ. Στρείδης, Καμπαστανάκης, Τσάγκης (60' Κωστούλας), Μαντινιώτης, Ν. Στρείδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κυριακόπουλος, Κούρτης, Μπερνικόλας, Θύμιος, Κωνσταντακόπουλος, Κατσαρός, Αρχοντούλης (89' Τάτσιος), Παπαχρήστος, Καζακόπουλος (88' Σκαρπέλης), Βλάμης (75' Χριστοφορίδης), Καρακωσταντής.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Νοέμβριος 2015 22:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αλλαγή ψυχολογίας με την αλλαγή προπονητή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας