Τελευταία ενημέρωση 08:11, 26 Απρ 2024

Mπαίνουν στη δράση τα Προμίνι του polo

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Οι μηχανές και των Promini της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου πήραν μπροστά και προθερμαίνονται για την έναρξη από 22/11 της συμμετοχής τους στο Τουρνουά για την κατηγορία Promini που διοργανώνεται στοAlma Club του Αλίμου. Για 4 – 5 μήνες , οι μικροί του ΓΣΠ – αθλητές ηλικία από 6 έως και 11 χρονών - θα δίνουν μάχες για την διεκδίκηση μίας καλής θέσης στους Ομίλους και με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη 3άδα. Η Περιστεριώτικη αποστολή θα συμμετέχει φέτος με 2 γκρουπ αθλητών, που σημαίνει ότι θα αγωνιστούν 2 ομάδες του Περιστερίου στο συγκεκριμένο Τουρνουά. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Σύλλογος έχει στο δυναμικό του αρκετά παιδιά γεννημένα από το 2004 και μικρότερα!

 Πολύ παιχνίδι και θεαματικές φάσεις θα ζήσουν όλοι όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες. Εξάλλου το ζήσαμε και πέρυσι από τους προκατόχους της νέας ομάδας αθλητών! Στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών για τους μικρούς, η κατανόηση των κανονισμών μέσα από το παιχνίδι, η ενίσχυση της ομαδικότητα και το «ευ αγωνίζεσθε» που για τον Σύλλογο είναι σημαντικό για όλες τις ηλικιακές του συμμετοχές σε αγώνες. 

Τα παιδιά θα συνοδεύονται σε όλα τα παιχνίδια από τους εφόρους τους καθώς και από προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων υδατοσφαίρισης του Συλλόγου που θα στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος του Γιώργου Κρασάκη. Ο Σύλλογος αποδεικνύει ότι με σταθερά και προσεχτικά βήματα, χωρίς βιασύνη και επιπόλαιες κινήσεις, χτίζει το μέλλον της Υδατοσφαίρισης στην πόλη του Περιστερίου. Έχει αρχίσει πλέον να ακούγεται στους κύκλους της Υδατοσφαίρισης η ποιοτική πορεία του Γ.Σ. Περιστερίου.

 Να ενημερώσουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην αθλητική δύναμη της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ, ότι οι εγγραφές θα συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, με την προσφορά των 15 πρώτων ημερών γνωριμίας με το άθλημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.!

 Το PeristeriSports θα παρακολουθήσει  την πορεία των μικρών υδατοσφαιριστών  σε αυτό το τουρνουά και θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους φίλους του WaterPolo του Γ.Σ.Π. για τα αποτελέσματα τόσο με ρεπορτάζ όσο και με συνεντεύξεις !

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 15:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανακοινώνει αναβολή του πρωταθλήματος ο Κοντονής »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας