Τελευταία ενημέρωση 09:13, 19 Απρ 2024

Κυπραίος: Παραμονή και τίποτα άλλο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Δήμος Κυπραίος, παίκτης της ομάδας πόλο του Περιστερίου που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2, μίλησε στο pisina.net για τους στόχους της ομάδας και το κλίμα που επικρατεί εντός των «κόλπων» της.

Σε ότι αφορά τον βασικό στόχο της ομάδας για φέτος, ο παίκτης του Περιστερίου ήταν συγκεκριμένος: «Την φετινή σεζόν ο αποκλειστικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από νεαρούς παίκτες, μέχρι 22 ετών, και προσπαθούμε να βγάλουμε όσο γίνεται και γηγενείς παίκτες, καθώς έχουμε καλές υποδομές».

Σε ότι αφορά το πώς κυλά η σεζόν μέχρι τώρα για την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, ο Δήμος Κυπραίος τόνισε: «Η χρονιά μέχρι στιγμής βαίνει πολύ ομαλά. Κάνουμε πολλές προπονήσεις και έχουμε άψογη συνεργασία όλοι μεταξύ μας. Τόσο με τον προπονητή, με τον οποίο συνεργαζόμαστε εξαιρετικά, όσο και με τον σύλλογο και τους παράγοντες, που μας βοηθούν και μας στηρίζουν απλόχερα και καταβάλλοντας προσωπικό κόπο».

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός του Περιστερίου, μάλιστα, ανέφερε πως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και συνεχίζει ομαλά την προετοιμασία της: «Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και όλα βαίνουν καλώς. Δεν αγωνιζόμαστε επί πληρωμή στην ομάδα, όλα τα παιδιά κάνουμε το κέφι μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Τέλος, αναφορικά με το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και τι μπορούμε να αναμένουμε, ο Δήμος Κυπραίος υποστήριξε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και υπάρχουν πολλές ομάδες, για την ακρίβεια πάνω από τις μισές, οι οποίες πάνε για την άνοδο φέτος. Έχουν διαθέσει χρήματα και έχουν ικανοποιητικό μπάτζετ και θα δώσουν τα πάντα για τον προβιβασμό στην Α1. Για εμάς, όπως είπα, στόχος είναι φέτος η παραμονή στην κατηγορία και θα παλέψουμε για την σωτηρία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συγκέντρωσε τρόφιμα το polo του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας