Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ομάδα - χρυσάφι» το Εφηβικό!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Mεγάλη  εμφάνιση και πειστική νίκη με 33 πόντους διαφορά του εφηβικού  τμήματος της Άμιλλας  στην έδρα των Αγίων Ανάργυρων με την ομώνυμη ομάδα στο ντέρμπι για τη 1η θέση του ομίλου!!!

Το σύνολο του coach Κοτσιαρίδα για 2ο συνεχόμενο ντέρμπι κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα και να πάρει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα!!

Τα παιδιά στο 1ο ημίχρονο με εκπληκτικό μπάσκετ και αφομοιώνοντας  την φιλοσοφία του προπονητή τους για τη δυνατή άμυνα και πως απο αυτήν βρίσκουν ρυθμό για την επίθεση κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι με σκόρ 1ου ημιχρόνου 44-09 για την ομάδα μας!!!

Εγκλώβισαν την αντίπαλη ομάδα και τους παίκτες κλειδιά με αποτέλεσμα η μεγάλη διαφορά στο 1ο ημίχρονο να δώσουν τη δυνατότητα στο προπονητή στο 2ο να δώσει ανάσες σε βασικούς του παίκτες , να δώσει χρόνο σε όλα τα παιδιά κερδίζοντας πολλά απο αυτά για την δύσκολη συνέχεια!!!

Έτσι το σκόρ έκλεισε σε 23-56 υπέρ της ομάδας του Μπουρναζίου  εφόσον στο 2ο ημίχρονο λογικό να πέσει ο επιθετικός ρυθμός με τις πολλές αλλαγές και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων σε αθλητικά πλαίσια που όμως σε καμία περίπτωση δεν μείωσε την τρομερή αμυντική  προσπάθεια της Άμιλλας. 

 

Η βαθμολογία
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ.          15
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ     13
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ        13
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ       13
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ               13
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡ.     12
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ             11
ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96     10
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠ.    9
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΥΣ                8

* Νίκη άνευ αγώνα με 20-0 για τα μίνι της Άμιλλας στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α καθώς η ομάδα του Αχιλλέα δεν κατέβηκε!!