Τελευταία ενημέρωση 07:01, 20 Απρ 2024

Ο Σπανός ευλόγησε τα γένια του!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, πέτυχε ο Άγιος Αντώνης επί της Σαμπέρμπιανς με 1-0 στο γήπεδο «Χρυσούπολης», για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος. . Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 65' ο Σπανός. 
 
Έξι ημέρες μετά το δύσκολο 6-3 επί της Μακεδονίας , ο Άγιος τα βρήκε... σκούρα από την ουραγό Σαμπέρμπιανς (0-0-2), που με την εμφάνισή της έδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Η μέτρια εμφάνιση των «πάντσερ», όμως, δεν τους εμπόδισε να πετύχουν την 2η εφετινή τους νίκη, σε ισάριθμα ματς, και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς μεγάλες φάσεις με τα λάθη από τις δύο ομάδες να διαδέχονται το ένα το άλλο.
 
Το παιχνίδι «άναψε» με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, καθώς ο Άγιος άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός μετά και την είσοδο στον αγώνα του Χλωρού, Μπλάσκα και Χολόγκιτα και να επιζητούν περισσότερο το γκολ. Στο 55΄, όμως, η Σαμπέρμπιαν λίγο έλειψε να προηγηθεί, αλλά την κεφαλιά του επιθετικού της έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Χολόγκιτας. Κι ενώ η πίεση συνέχισε να ανεβαίνει ο Σπανός με πλάσε στο 65', μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τα "πάντσερ", όπου ήταν και το τελικό σκορ.
 
Με αυτή τη νίκη ο Άγιος καταφέρνει να έχει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και κύπελλο με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
 
Αγωνίστηκαν οι: Σούρσος, Βαρλάμης Α., Βαρλάμης Ν., Βαρλάμης Γ., Σκορδαλιός, Τσιτσίγκος, Μαρίνου, Σπανός, Μαχαίρας, Διαμαντής, Χλωρός, Χολόγκιτας, Μπλάσκας, Γαλανόπουλος, Πετρόπουλος, Νούτσης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα του Ανεξάρτητου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας