Τελευταία ενημέρωση 16:03, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρομερή εμφάνιση απο την ομάδα του Ταξιάρχη (ανήμερα της ονομαστικής του εορτής) που στο πέρασμά του παρέσυρε με 6-1 την μαχητική ομάδα του Κεραυνού.Με τη πλάτη στον τοίχο έπαιζαν οι γηπεδούχοι αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας δεν γινόταν να χάσουν κι άλλους βαθμούς στην προσπαθειά τους να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και πώς να χάσουν όταν χθες είχαν σε δαιμονιώδη φόρμα τους Λαγκαδινό, Γεωργόπουλο Γ. και Βασιλειάδη όπου κυριολεκτικά έκαναν ότι ήθελαν στην αντίπαλη περιοχή.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 10' απο τον Βασιλειάδη ενώ ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τε τέρματα της ομάδας και τα δικά του στο 20΄ με σου έξω απο την περιοχή, 3-0 στο 25' και 4-0 στο 35' απο τον Λαγκαδινό που έδειξε να επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στην ενεργό δράση, το 5-0 έγινε απο κεφαλιά του αρκετά καλού χθες Σβαρνού όπου και έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κεραυνό να έχει πιο πολύ τη μπάλα στα πόδια του και να μειώνει σε 5-1 με πέναλτι στο 65' έπειτα απο λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Ταξιάρχη.

Το τελικό 6-1 έγινε στο 80΄ έπειτα απο σλάλομ του Λαγκαδινού που αφού ξεπέρασε τέσσερις παίχτες του Κεραυνού πλάσαρε απο πλάγια θέση για να βάλει το κερασάκι στη τούρτα πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ. Στα θετικά και η επιστροφή του Χαμόπουλου έπειτα απο δίμηνη απουσία εξαιτίας τραυματισμού.

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ : ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ (45' ΚΟΜΕΣΑΡΙΟΣ), ΘΕΟΣ, ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ (45' ΠΛΕΣΤΗΣ), ΤΡΩΙΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ, ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (70' ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ(45' ΑΚΟΥΡΟΣ), ΣΒΑΡΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(45' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝ, ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποτελέσματα Ανεξάρτητου (Α' Κατηγορία) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας