Τελευταία ενημέρωση 06:40, 26 Απρ 2024

Έχασε στον... μονόλογο από τη Δάφνη

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα σωρό ευκαιρίες έκανε η Άμιλλα και σε μία φάση δέχθηκε το γκολ της ήττας από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (0-1).

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύθηκε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, εκεί όπου έγινε το μεγάλο ματς του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας για την 7η αγωνιστική. Η Άμιλλα επιδόθηκε σε έναν πραγματικό «μονόλογο» απέναντι στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, περιορίζοντάς την σε παθητικό ρόλο, όμως γκολ δεν πέτυχε και στο τέλος το... πλήρωσε ακριβά! Μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και το εύστοχο τελείωμα του Καρζή, ήταν αρκετά για να υποχρεώσουν το συγκρότημα του Γιώργου Μπεκρή στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα (0-1). Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις αρχές του β' ημιχρόνου καταγράφηκε μία «περίεργη» φάση, όταν ο διαιτητής Ι. Καλογερόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Άμιλλας σε ανατροπή του Κακαράκη, όμως μετά από διαβουλεύσεις με τον α' βοηθό του, Ν. Μπαϊρακτάρη, ανακάλεσε την αρχική του απόφαση, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της κατάταξης στους 16 βαθμούς, την στιγμή που τα Πετράλωνα αγωνίζονται αύριο και με νίκη θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά. Β' βοηθός της συνάντησης ήταν ο Ρέτζελος

ΑΜΙΛΛΑ: Παπαδούλης, Δούμας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Μπάιρας (75' Λαμπράκος)

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Γιουκάκης, Χατζηαντωνίου (60' Βενάρδος), Μίχος (50' Καράτι), Καρζής, Καλλιοντζάκης, Ντερβισάι (89' Περπερίδης), Ποζίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 14:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή Θεοφιλάτου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας