Τελευταία ενημέρωση 03:16, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το έχουμε πει σε πολλά δημοσιεύματά μας ότι η «δουλειά» που γίνεται στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ. Περιστερίου είναι υποδειγματική από όλες τις απόψεις.

Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η ταχύτητα που οι άνθρωποι της Υδατοσφαίρισης ενεργούν προς όφελος των αθλητών τους. Εμείς που παρακολουθούμε στενά και από την πρώτη στιγμή το Restart του Συλλόγου στο WaterPolo, έχουμε μείνει κατάπληκτοι από το πόσα πολλά πράγματα έχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο που ο Σύλλογος ενέκρινε τα νέα πλάνα για το τμήμα.

 Μόλις πριν από 11 μήνες είχαμε παρουσιάσει την αποστολή των Μίνι Παίδων και Παίδων στο Τουρνουά του Νηρέα Λαμίας και φέτος μαθαίνουμε ότι το τμήμα των Μίνι Παίδων πετάει για Ιταλία!!! Οι νεαροί πολίστες του Μπάμπη Κλεωνάκου θα συμμετέχουν σε Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης που διοργανώνεται από την Polisportiva Anzio και θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην πόλη Anzio της Ιταλίας. Τα παλικάρια  του Γ.Σ.Π. θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε ένα τετραήμερο (από 4/1 έως 8/1) να αγωνιστούν με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες άλλων χωρών, να κερδίσουν εμπειρίες και να γυρίσουν στο Περιστέρι με νέες εικόνες για το άθλημα που υπηρετούν . Αυτό αποτελεί μία μεγάλη επένδυση και για τους μικρούς αθλητές αλλά και για το μέλλον της Υδατοσφαίρισης στην πόλη μας.

Και είναι και σημαντικό για την πόλη μας, αφού και στα μπουρνούζια και στα μαγιό τους γράφουν «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»!

Να ευχηθούμε στους παίχτες του Γ.Σ.Π. καλή επιτυχία και στον Σύλλογο να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την δυναμική του πορεία.

Το PeristeriSports θα καλύψει αυτή την αποστολή της Υδατοσφαίρισης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ημερίδα για το παιδικό κολύμπι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας