Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαντριάς: Βρήκα αυτό που έψαχνα!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βασίλης Σαντριάς μιλάει στο peristerisports.gr για την παρουσία του στον Όμιλο.

 

Έκανε ντεμπούτο με τα κοκκινόμαυρα πριν από περίπου 15 ημέρες, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό Καισαριανής (0-0). Πέτυχε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη εμφάνισή του με τη νέα του ομάδα, στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Φωστήρα Ηλιούπολης (3-2) και το Σάββατο είχε πολύτιμη συμβολή στην επικράτηση απέναντι στον Χολαργό (2-0). Ο Βασίλης Σαντριάς βρήκε στον ΑΟ Περιστερίου αυτό που έψαχνε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο peristerisports.gr, επισημαίνοντας ότι θέλησε να παίξει στον Όμιλο λόγω της παρουσίας του Κώστα Αρζένη στην τεχνική ηγεσία!

«Καταρχήν, θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στη διοίκηση που μου άνοιξε την πόρτα του ΑΟ Περιστερίου. Βρήκα αυτό που έψαχνα! Είμαστε μία οικογένεια και σαν τέτοια θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε αρχικά ο 22χρονος επιθετικός, για να εκφράσει στη συνέχεια τη χαρά του που συνεργάζεται με τον Κώστα Αρζένη: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Πέρσι, ήμασταν αντίπαλοι στον Πειραιά, εγώ ως ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου κι εκείνος ως προπονητής στον Ίκαρο Καλλιθέας. Στα μεταξύ μας παιχνίδια μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο κοούτσαρε! Δεν κρύβω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να έρθω στο Περιστέρι! Η συνεργασία μας είναι τρομερή, μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ! Είναι πολύ καλός προπονητής και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό! Εκτός από καλός προπονητής, είναι και 'φίλος' μας, χωρίς βέβαια να λείπει ο σεβασμός προς το πρόσωπό του».

 

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Το Σάββατο η ομάδα του πήρε ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο, με τον Βασίλη Σαντριά να επισημαίνει ότι μόνο εύκολη δεν ήταν η επικράτηση απέναντι στον Χολαργό: «Καμία νίκη δεν είναι εύκολη στο ποδόσφαιρο. Κατεβήκαμε διαβασμένοι, γνωρίζαμε που να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει καλά! Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ θα μπορουσε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο, αν η μπάλα μας έκανε το χατίρι! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ήταν φοβεροί»!

Πλέον, ο ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και τον Άγιο Ιερόθεο, τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική στο μεγάλο περιστεριώτικο ντέρμπι. Ο νεαρός φορ σημείωσε, με αφορμή το προσεχές ματς: «Έχουμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και... τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Ήδη έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με τον Χολαργό και κοιτάμε τον Άγιο Ιερόθεο και μόνο! Σίγουρα ο Άγιος Ιερόθεος έχει πιο ποιοτικούς παίκτες από εμάς, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε ό,τι πιο θετικό μπορούμε».

Τέλος, για τις σκέψεις που κάνει για τη δική του πορεία, ο Βασίλης Σαντριάς υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην ομάδα και στους στόχους της! Από εκεί και πέρα, το καλοκαίρι θέλω να πάω ψηλότερα».