Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχισαν οι αποβολές!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την ήττα γνώρισε ο Ταξιάρχης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΠ με σκορ 1-0. Κάκιστος ο διαιτητής διόρθωνε τα λάθη που έκανε με λάθη εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Καλύτερος ο Ταξιάρχης και στα δύο ημίχρονο με κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντίπαλης ομάδας χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Το δελτίο τύπου του Ταξιάρχη αναφέρει τα εξής:

«Αφού δεν κατάφερε να το πετύχει σε μια ανύποπτη φάση δέχθηκε στην αντεπίθεση την ψυχρολουσία και το 1-0 στο 25'. Στο 30' η ομάδα μας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο Θέος με τον Αντωνίου είχαν την φαεινή ιδέα να αφήσουν το παιχνίδι και να ασχοληθούν με τα προσωπικά τους, αποτέλεσμα αυτού να αποβληθεί ο Αντωνίου για εξύβριση συμπαίχτη!!!!Παρά τις όποιες δυσκολίες ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει κερδίζοντας (αμφισβητούμενο) πέναλτι στο 45ο λεπτό.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουτζούρης που αστόχησε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα επιβεβαιώνοντας την κακή του χθεσινή εμφάνιση. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' η ομάδα μας έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές αφού δέχθηκε την δικαιολογημένη 2η κίτρινη κάρτα ο Μηλιώνης (αφού είχε δεχθεί άλλη μια αδικαιολόγητη στο 30' για διαμαρτυρία).

Οι αλλαγές του κόουτς Μαυρίκου έπιασαν τόπο και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (9 με 11) ο Ταξιάρχης έκλεισε στο μισό γήπεδο την αντίπαλη ομάδα πιέζοντας για την ισοφάριση. Αρκετές στημένες φάσεις αρκετά κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα και το τελικό 1-0 ήρθε φυσιολογικά. Στο 89' και στο 94' αποβλήθηκαν και από τον ΠAOΠ δύο ποδοσφαιριστές για καθυστέρηση και αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

ΥΓ.1 : Ευχαριστούμε τον ρέφερι της αναμέτρησης που σφύριξε το παιχνίδι 50-50 και μας άφησε να παίξουμε στα ίσια για 20 δευτερόλεπτα στη τελευταία φάση του αγώνα.

Η σύνθεση του Ταξιάρχη: Ανεστίδης (80’ Κομεσάριος), Πρίτσης, Δαιμονάκος, (75’ Κατσούλας), Μηλιώνη; Μπ, Θέος, Τρωιάνος, Παπαχαραλάμπους (60 Ακούρος), Καπελέρης (60’ Πλέστης), Αντωνίου, Καζίμ (78’ Σαπλιαούρας), Μουτζούρης (70’ Πιξομάτης)».