Τελευταία ενημέρωση 01:01, 26 Απρ 2024

Για το διπλό στον «Γηραιό»! (Νοvasports1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον Ηρακλή θα αντιμετωπίσει απόψε ο Ατρόμητος (19:30) στο «Καυταντζόγλειο» της Θεσσαλονίκης, χωρίς τους Φυτανίδη αλλά και  Ούμπιντες  λόγω τραυματισμών!

Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς '''ζωής η θανάτου'' και για τις δύο ομάδες ,που θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και να προχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά στην συνέχεια!!

Η oμάδα του Γρηγορίου,έχει 9 πόντους και θέλει να ξεφύγει απο την δύσκολη θέση (12η θέση),όπως και η ομάδα του Ηρακλή βέβαια που βρίσκεται στην 14η θέση με μόλις 7 πόντους!

Με νίκη η ομάδα του Περιστερίου θα φτάσει τους 11 πόντους και θα μπει στην 7η θέση!

Για τον Ατρόμητο επίσης,ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟ μετά την διακοπή και μια νίκη σήμερα μπορεί να δώσει μεγάλη ανάσα και ψυχολογία στο Περιστέρι!

Αντίθετα,ο ''Γηραιός'' στην επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Γ.Καραισκάκης για να δοκιμαστεί επί του Ολυμπιακού!

Το ματς τόσο για τον Γρηγορίου,όσο και για τον Παπαδόπουλο είναι κομβικό καθώς και οι δύο παίζουν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν έρθει και το σημερινό ματς θα καθορίσει πολλά όπως όλα δείχνουν!

Οι τραυματισμοί για τον Ατρόμητο δεν βοηθάνε την κατάσταση,αλλά η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει να ανταπεξέλθει και χωρίς αυτούς..Στα συν,η επιστροφή του Ναπολεόνι αλλά και του Κοντοέ!

Τον Φεβρουάριο του 2007, με σκορ 2-3 έφυγε ο Ατρόμητος με το διπλό απο την Θεσσαλονίκη,ενώ έχει υποστεί 5 ήττες και 3 ισοπαλίες σε 9 ματς στην Θεσσαλονίκη!

Η αποστολή του Ατρόμητου,απαρτίζεται απο τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κούρος, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο, Θεολόγου, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Eκτός παρέμειναν λοιπόν,οι Κιβρακίδης (4 κάρτες),ο Μαρσελίνιο που φαίνεται πως δεν θα υπολογίζεται πλέον,αλλά και οι τραυματίες Ούμπιντες και Φυτανίδης!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 16:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για να μην λέμε πολλά: «Απογοήτευση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας