Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατροπή και «εξάρα» ο Άγ. Αντώνης!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λογικά ελάχιστοι υποστηρίζουν τον Άγ. Αντώνη, η εξέλιξη όμως των παιχνιδιών του είναι ικανή να καθηλώσουν άπαντες στο γήπεδο που παρακολουθούν!
Μετά το εκπληκτικό 7-1 με τον Κόσμο για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Κώστα Παντέλη τα χρειάστηκε απέναντι στη Μακεδονία στο γήπεδο «Τσαλαβούτα», όμως κατάφερε άλλο ένα «θαύμα»! Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, με δύο αντεπιθέσεις κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές. 
Η Μακεδονία κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε αντεπίθεση στο 15' αλλά ο γερόλυκος Σπανός με πλασέ ισοφάρισε για τον Άγιο Αντώνη στο 25΄. Χωρίς αξιόλογες φάσεις συνεχίστηκε το παιχνίδι και από το πουθενά σε μια κόντρα επίθεση, η Μακεδονία στο 30' πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Άστοχο Πέναλτι για τον Σπανό στο 35', αλλά ο εξαιρετικός Πατερόπουλος έδωσε ξανά ανάσα στον "Άγιο" ισοφαρίζοντας και πάλι σε 2-2 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.
Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξεκίνησε με σαρωτικές αλλαγές για τον "Άγιο". Οχτώ αλλαγές. Παρόλο την φρεσκάδα σε μια στημένη φάση στο 50', αδράνησε αμυντικά όλοι η ομάδα με αποτέλεσμα να γίνει το 2-3 για την Μακεδονία με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή.
Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα… «τρελό» δεύτερο ημίχρονο! Ο Άγιος με πολύ καλή κυκλοφορίας μπάλας και τους Καριώτη, Μαχαίρα σε εξαιρετική κατάσταση άρχισε να πνίγει την Μακεδονία.
Ο Πατερόπουλος θα ισοφαρίσει ξανά για τον Άγιο με κεφαλιά στο 60' ενώ στο 65΄, και πάλι με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στον Άγιο με 4-3. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και ο κορυφαίος  με ωραία ενέργεια, αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σημειώσει το 5-3.
Το τελικό 6-3 ήρθε στο 89' μετά από την εξαιρετική συνεργασία τον Πετρόπουλου, Χολόγκιτα, Καριώτη με τον τελευταίο να δίνει πάσα-πάρε βάλε στον A. Βαρλάμη.
Επαιξαν οι: Σούρσος, Τσιτσίγκος, Διαμαντής, Σκορδαλιός, Σέμπρος, Ν. Βαρλάμης, Μαρίνου, Ηλιόπουλος, Ελευθεράκος, Σπανός, Πατερόπουλος, Μπλάσκας, Χολόγκιτας, Γαλανόπουλος, Πετρόπουλος, Καριώτης,Μαχαίρας, Πελεγρίνης, Α. Βαρλάμης.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 12:40