Τελευταία ενημέρωση 18:45, 19 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος Κ17 «τρίμπαλο» στον Ολυμπιακό (3-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ηφαίστου με σκορ 3-1 συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Σπανού, τα νεαρά παιδιά του Ατρόμητου έκαναν μια πολύ ώριμη εμφάνιση υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Καλτσή και πήραν πανάξια τη νίκη που ίσως με λίγο πιο καθαρό μυαλό όταν ο Ολυμπιακός είχε ανοιχθεί στα τελευταία λεπτά να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 3-0 και ο Ολυμπιακός μείωσε πως αλλιώς; με πέναλτι που καταλόγισε στη γωνία της περιοχής ο διαιτητής βλέποντας χέρι σε παίκτη του Ατρόμητου! Αλίμονο! Οι ερυθρόλευκοι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ μετά το 3-1 σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Το 1-0 έκανε στο τρίτο λεπτό ο Αποστόλου. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα με εξαιρετικό τελείωμα του Μοιρασγεντή από ασίστ του Δόση (55')  για να γράψει το 3-0 ο Τριμμάτης με ωραίο επίσης τελείωμα απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα (60').

Μια πολύ ωραία ομάδα είναι ο Ατρόμητος με εξαιρετικό τερματοφύλακα τον Κίναλη, μια σταθερή και σοβαρή άμυνα (Αποστόλου, Λώλος, Ιγκπινόμπα, Μαρκουλάκης) δυνατό κέντρο (Δόσης, Ιμέρι Χαρτζοβασιλάκης) και μια τριάδα «καψούλια» στην επίθεση από τους Μοιρασγεντή, Τριμμάτη, Ασλάνι. Βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές του Καλτσή.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Κίναλης, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Λώλος, Ιγμπινόμπα, Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης, Ασλάνι. Έπαιξαν και οι Ζώης, Κακοσίμος, Βιταλιώτης Καραχανάς, Ζαραφέτας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 12:24
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας