Τελευταία ενημέρωση 16:06, 16 Απρ 2024

Γιος διάσημης tv persona, ταλέντο του ποδοσφαίρου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η μητέρα του είναι μια από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στην χώρα μας που έχει «γράψει» ατελείωτες ώρες μπροστά στον φακό και αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα των περιοδικών που ασχολούνται με τους σταρ της τηλεόρασης .

 Το όνειρο του αν εκλάβουμε τη μέχρι τώρα πορεία του έστω και πολύ σύντομη είναι να γίνει μια μέρα ένα από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 Ήδη θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στην ηλικία του και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι είναι βασικό στέλεχος της Μικτής Ομάδων Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Αθηνών η οποία αποτελείται από καλύτερους ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωματείων του λεκανοπεδίου.

Ο λόγος για τον 13χρονο Άρη Αργυρόπουλο, που ίσως το επίθετο του να μην σας λέει πολλά γιατί φυσικά έχει πάρει το επίθετο του πατέρα του Δημήτρη Αργυρόπουλου, όμως είναι ο γιος της Μαρία Μπακοδήμου από τον γάμο της με τον επιχειρηματία.

Την περασμένη Τρίτη ο Άρης Αργυρόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο «Νταμάρι» στην Κηπούπολη για τον φιλικό αγώνα που έδωσε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ με τον Ατρόμητο και στη φωτό διακρίνεται μετά τα τέλος του αγώνα στον οποίο αγωνίστηκε να συνομιλεί με έναν αντίπαλο του.

Ο γεννηθείς το 2002, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου αγωνίζεται στην ομάδα της περιοχής του την Ερυθραία και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Όσοι τον έχουν δει, λένε τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του και τις πολλές προοπτικές εξέλιξης που διαθέτει.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015 12:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάνετε like- μπείτε στην κλήρωση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας