Τελευταία ενημέρωση 22:18, 16 Απρ 2024

Πετυχημένη η ημερίδα κατά της βίας

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί του Μπουρναζίου η ημερίδα που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηφαίστου και οι Ακαδημίες με θέμα τα αναβολικά και τη βία που «σκοτώνουν» το ποδόσφαιρο.

Μίλησαν ο Γιώργος Κατσιμπάρδης πρώην υπουργός, και πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο Αντώνης Ανδρουλής Πανεπιστημιακός Νευροχειρουργός, ο Αντώνης Γλύκας πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς και πρόεδρος των αθλητικών δραστηριοτήτων της UNESCO, και ο Βασίλης Ζήκας.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος πρόεδρος των παλαιμάχων του Ηφαίστου Περιστερίου, της Ε.Ο.Π.ΕΚ.

Στην εκδήλωση έγιναν και απονομές. Παραβρέθηκαν ο σύλλογος «Φωνή Αγάπης για τα Παιδιά» με τον Βασίλη Ζήκα με όλο το Δ.Σ με τα μέλη του και τους εθελοντές. Η κ. Δαφέρμου (σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και των δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, από την διαιτησία η Βανέσα Μαραγκού, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης, από την διεύθυνση παραγωγής της ΔΕΛΤΑ Παναγιώτης Καλδής, τα ΔΣ του γυναικείου ποδοσφαιρικού στερεώματος, με τους αντίστοιχους εκπροσώπους τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, ο πρόεδρος Αρης Δημοθέοδωρος, ο Νίκος Δεμίρης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για το μάξιμουμ στη Διάνα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας