Τελευταία ενημέρωση 11:33, 24 Απρ 2024

Να παίξει σαν «ατρόμητος» με Ολυμπιακό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον κόσμο δίπλα του και τα παιδιά στις κερκίδες θα υποδεχτεί αύριο ο Ατρόμητος, τον Ολυμπιακό(15:00) στο γήπεδο του Περιστερίου!

Οι Μπρίτο, Κιβρακίδης, Μπαστακός επισκέφθηκαν  το 35ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσουν  ειδικά βραχιολάκια στους μαθητές για την είσοδο τους στο κυριακάτικο παιχνίδι!

Όλοι στο Περιστέρι περιμένουν το κρίσιμο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη!

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται απο 19 ποδοσφαιριστές,που είναι οι εξής:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Θεολόγου, Γοδόι.

Oι Κοντοές και Μπάλλας παρέμειναν εκτός αποστολής!

Δηλώσεις έκανε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ,για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα στην Nova!

«Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως στις προπονήσεις μας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να τον σταματήσουμε, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100%, να μη χάσουμε ευκαιρίες και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 16:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη Λιβαδειά με παλικαριά ο Ατρόμητος Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας