Τελευταία ενημέρωση 02:20, 20 Ιουν 2024
Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), στο πλαίσιο της κοινής τους πρωτοβουλίας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού και της Βίας αφιερώνουν  την 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, στον αγώνα κατά της Βίας.

 

H Super League, σε συνέχεια των επισκέψεων και δράσεων που πραγματοποιεί ο Π.Σ.Α.Π. στα σχολεία και αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, συμμετέχει στην παραπάνω εκστρατεία που έχει σκοπό να υπενθυμίσει στους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο ότι η Βία κάθε είδους δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτή από το κοινωνικό σύνολο.

Με κεντρικό μήνυμα «Βάλε ΤΕΡΜΑ στη Βία», η Super League και ο ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν μια σειρά δράσεων σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της Super League, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε σχετικά: «Αν και τα κρούσματα βίας στα γήπεδα της Super League έχουν μειωθεί σε σύγκριση με το παρελθόν, στόχος όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι να εκλείψουν περιστατικά που αμαυρώνουν όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και την καθημερινότητά μας. Αντίπαλοι εντός του αγωνιστικού χώρου για 90 λεπτά, όσο δηλαδή διαρκεί ο αγώνας, όχι όμως και εχθροί έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος που πρέπει να διανυθεί και σε μια τέτοια συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας, στόχος μας πρέπει να είναι η άμβλυνση των διαφορών και η μετριοπάθεια, όχι ο φανατισμός και η βία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα των ομάδων μας στην ΕΠΣΑ »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τέλος ο Λάππας

Τέλος ο Λάππας

19 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

19 Ιουν 2024 Άγιος Ιερόθεος

Σταθερά στο Basketball Champions League

Σταθερά στο Basketball Champions Le…

19 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας