Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πικρός» αποκλεισμός από Τερψιθέα!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι «μικροί» έχασαν την ευκαιρία και ο «Όμιλος» την πρόκριση. Νοκ άουτ από την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έπεσε ο ΑΟ Περιστερίου από την Τερψιθέα, ομάδα μικρότερης κατηγορίας στον σημερινό αγώνα που έγινε σήμερα στο γήπεδο Τερψιθέας.

Οι «ροσονέρι» αφού δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στη κανονική διάρκεια και στην παράταση (0-0) οδηγήθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι όπου κι έχασε με 4-3, μάλιστα οι παίκτες που έχασαν τα δύο πέναλτι είναι οι έμπειροι Χέλμης και Αργυρός.

Ο προπονητής Κώστας Αρζένης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα στην ενδεκάδα μιας και ακολουθεί το πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση. Ωστόσο οι παίκτες αυτοί δεν «άρπαξαν την ευκαιρία» και έκαναν πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα.

Εξαίρεση ο Ανιτσάκης που στάθηκε εξαιρετικά και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει.

Από εκεί και πέρα ο «Όμιλος» είχε μεν την υπεροχή αλλά ήταν φλύαρος και δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Από στημένα του Σάντρια έφθασε περισσότερο κοντά στο γκολ, στο ένα στημένο εξ αυτών η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

«Κέρδος» παρά τη χαμένη πρόκριση είναι πάντως η επιστροφή του Ιατρούδη μετά τον τραυματισμό του, ένα παίκτη από τον οποίο ο «Όμιλος» περιμένει μπάρα πολλά.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φανουργιάκης, Καζιάνης, Ανιτσάκης, Μπουσκος, Λιαγκόζης, Παπαευθυμίου, Τσίγκος, Τσιτιμάκης, Μπούζας, Θ, Σαντρία, Αργυρός.

Έπαιξαν οι Χέλμης, Βουλωμένος, Ιατρούδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 22:06