Τελευταία ενημέρωση 11:50, 20 Απρ 2024

Στη Βέροια του Νάστου θα ψάξει την…. Ανάσταση

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ποδοσφαιρική του… Ανάσταση θα ψάξει το απόγευμα ο Ατρόμητος κόντρα στη Βέροια του Βαγγέλη Νάστου.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από το Περιστέρι ο επί σειρά ετών αρχηγός του Ατρόμητου θα βρεθεί κόντρα στην πρώην του ομάδα και θα είναι ασφαλώς ένα από τα σημεία αναφοράς του αγώνα (ώρα έναρξης 16.00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος έχοντας τέσσερις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία του πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να ανακάμψει καθώς τον περιμένει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, και χρειάζεται πρωτίστως να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία.

Η νίκη αποτελεί τον πρωταρχικό και ίσως μοναδικό στόχο ωστόσο οτιδήποτε παίρνεις μακριά από την έδρα σου καταγράφεται ως θετικό πρόσημο αρκεί να μην έχεις απώλειες στη δική σου. Ο Ατρόμητος ήδη έχει όμως δύο απώλειες στην έδρα του (ήττες από Ξάνθη, ΠΑΟΚ) και πρέπει να τις αναπληρώσει αρχής γενομένης από σήμερα. Στη Βέροια πάντως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αλλά και δεν έχει χάσει ταυτόχρονα.

Δύο ήττες στην έδρα της έχει όμως και η Βέροια(από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) που ακόμη δεν έχει κερδίσει μέσα στο «σπίτι» της σε τρεις αναμετρήσεις. Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη δεν βρίσκεται ο τραυματίας Ετζενγκέλε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 09:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τον «μαύρισε» ο Μαυρίδης τον τιμώρησε ο «νόμος» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας