Τελευταία ενημέρωση 18:01, 19 Απρ 2024

Συνεχίζει αήττητη η Κ17, αδικείται με Πανιώνιο (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Καλύτερος σε όλα από τον Πανιώνιο ήταν σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ωστόσο όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά στο τέλος έμεινε και ικανοποιημένος που έφυγε από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου και η ομάδα του Βασίλη Καλτσή είχε την κατοχή του γηπέδου σε όλο το ενενηντάλεπτο απέναντι σε έναν αντίπαλο με φουλ αμυντική διάταξη και παθητική στάση με συνεχείς καθυστερήσεις που παραλίγο μάλιστα να του «βγει».

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 84’ και λίγο έλειψε να «κλέψουνι» από το πουθενά το παιχνίδι όμως οι παίκτες του Ατρόμητου έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων παραμένοντας αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Από κόρνερ του Ασλάνι, ο Τριμμάτης πετάχθηκε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτή η αντίδραση αποτελεί άλλωστε το μεγαλύτερο κέρδος για τα παιδιά του Ατρόμητου που έδειξαν ότι έχουν μπολιαστεί με τη νοοτροπία του νικητή.

Παραφωνία στον αγώνα ήταν ο διαιτητής Αλέξανδρος Καρράς από την Αιτωλοακαρνανία που τα έκανε σχεδόν «μαντάρα». Δεν έδωσε το πρώτο ημίχρονο πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και στο τέλος άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες δίνοντας πολλά ανάποδα σφυρίγματα και εκνευρίζοντας με τις υποδείξεις του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα (τον παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου και ο προπονητής της Κ20 Γιώργος Κορακάκης) ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Αποστόλου,Ασλάνι, Βιταλιώτης, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης,Κακοσίμος. Έπαιξαν και οι Ζώης, Θεοδωρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να ξεκινήσει αντεπίθεση από τη Βέροια η Κ20! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας