Τελευταία ενημέρωση 05:16, 20 Απρ 2024

«Αντίο» του Τσάλτα από το πόλο γυναικών

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με ένα απολογιστικό τρόπο και με τη διάθεση να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, ο Θανάσης Τσάλτας αποχαιρέτησε το τμήμα της γυναικείας υδατοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Ο ίδιος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι: « η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη καθώς η απόφαση να αλλάξω ομάδα δεν πάρθηκε ελαφρά την καρδιά,αλλά με πολύ προβληματισμό.Θεωρώ ότι η σχεση μου με τα κορίτσια ήταν και παραμένει πολύ καλή και αυτό περιέπλεκε την κατάσταση αρκετά.
Γι’αυτό θέλω να τις ευχαριστήσω όλες κατά κύριο λόγο για τη συνεργασία τους,για το γεγονός ότι προσαρμόστηκαν σε σημαντικό βαθμό στις απαιτήσεις μου και στον τρόπο λειτουργίας(πρωτόγνωρος για τις ίδιες) μιας ομάδας σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω και γι’αυτό με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκε ένα δέσιμο σημαντικό μεταξύ μας
Επίσης ευχαριστώ τους εφόρους της ομάδας Ανδρέα,Γιώργιο και Γεωργία για τη βοήθεια και τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα».

Και ο Τσάλτας συνέχισε τις ευχαριστίες του: «Επίσης τις οικογένειες των αθλητριών που έπρεπε και αυτές με τη σειρά τους να προσαρμοστούν σε κάποια δεδομένα(επίσης καινούργια και γι’αυτές) δύσκολα ώστε να στηριχθεί η όλη προσπάθεια.Και χωρίς τη δική τους συμμετοχή τίποτα δεν είναι εφικτό μια και αναφερόμαστε σε ηλικίες που η βοήθεια του σπιτικού περιβάλλοντος είναι απαραίτητη.
Τους συνάδερφους προπονητές Αρσένη και Μπάμπη - γνωρίζουν και οι ίδιοι την ιδιαίτερη σχέση που μας ενώνει - για την άψογη συνεργασία τους αυτό το διάστημα των 6,5 μηνών και τον Βασίλη για το μικρό έστω διάστημα του τελευταίου μήνα.
Στον Γιάννη και στον Μπάμπη εφόρους των ομάδων των αγοριών που πολλές φορές στήριξαν την προσπάθεια μας ακόμα και αν ήταν εκτός των αρμοδιοτήτων τους.
Ειδική μνεία θα κάνω στην Αφροδίτη και στην Κωνσταντίνα.Η αγωνιστική παρουσία τους το καλοκαίρι έκανε καλύτερους τους πάντες μέσα στην ομάδα και εμένα προσωπικά και τα κορίτσια και η συμμετοχή σας ήταν για τις συμπαίκτριες σας καλύτερο σχολείο από ότι δουλέψαμε σε όλες τις προπονητικές μονάδες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη σεζόν.Την Κωνσταντίνα δε ιδιαιτερα γιατί μέσα από το προπονητικό ρόλο που κατέχει ήταν δύο φορές αρωγός του όλου εγχειρήματος και την Αφροδίτη γιατί δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός,πως είναι να ξεχνάς επί 1,5 μήνα την οικογένεια σου για να βοηθήσεις στο αθλητικό τους ξεκίνημα 15 κορίτσια».

Τις ευχές τους για καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα έδωσαν στον Θανάση Τσάλτα οι έφοροι του πόλο Γιάννης Φέγγος, Ανδρέας Κούρτης, Γεωργία Σπυρόπουλου, δείγμα ότι ο αποχαιρετισμός έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα!.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τριήμερο τουρνουά (εμπειριών) οι έφηβοι polo του ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας