Τελευταία ενημέρωση 02:20, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To κακό του πρώτο ημίχρονο πλήρωσε ο Γαλαξίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Ιλίου γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 για τη δεύτερη αγωνισιτκή του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας. Όταν ξύπνησε στην επενάληψη ήταν πλέον αργά. Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε πολύ νωθρά τον αγώνα και μόλις στο 11 λεπτό είχε δεχθεί 2 τέρματα με δύο κεφαλιές του Τζανάκη από κόρνερ και φάουλ αντίστοιχα,δείγμα της έλλειψης συγκέντρωσης.

 Στην συνέχεια ο Γαλαξίας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά  στις καθυστερήσεις του Α ημιχρόνου και σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων ο Βλάχος υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πουρουτίδης απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παντέλης,και ο επερχόμενος Πάχας με σουτ έκανε το 3-0.

Νέες διαμαρτυρίες για είσοδο του σκόρερ στην περιοχή πριν την εκτέλεση δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο Γαλαξίας  μπήκε δυνατά στο Β ημίχρονο πίεσε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Αργείτη-Μαρούδα και Κώνστα. Στο 70 λεπτό μετά από φάουλ του Αργείτη ο Κουτσινικολής με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Μέχρι και την λήξη του αγώνα ο Γαλαξίας πίεσε ασφυκτικά χάνοντας  μεγάλες ευκαιρίες και με βάση την συνολική εικόνα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.Με λάθη σε βάρος του Γαλαξία  η διαιτησία του Καραγεώργου,καλοί οι βοηθοί Μπουζιάνης και Στεργιώτης.

 Από την Α.Ε.Ιλίου καλύτεροι ήταν ο σκόρερ Τζανάκης ο τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος και ο Σκορδομπέκης. Από τον Γαλαξία  καλύτερος όλων ο Αργείτης,ο Κουτσονικολής και βοήθησαν στην πολύ καλή εικόνα του Β ημιχρόνου οι αλλαγές Μαρούδας-Ρομπάνος και Εκατόνταρχος.

Α.Ε.ΙΛΙΟΥ: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΛΑΝΑΣ-ΜΟΥΓΙΟΣ-ΤΖΑΝΑΚΗΣ-LILAJ-ΤΣΑΡΝΙ-ΜΠΟΚΑΣ(78 ΜΠΙΡΜΠΑΝΑΓΟΣ)-ΠΑΧΑΣ-ΣΚΟΡΔΟΜΠΕΚΗΣ(89 ΚΟΡΜΠΗΣ)-ΜΗΝΑΙΔΗΣ(92 ΦΥΚΗΡΗΣ)-ΠΟΥΡΟΥΤΙΔΗΣ. Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΚΑΒΑΓΙΑΣ-ΜΑΣΟΥΡΗΣ(69 ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ)-ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ-ΜΑΥΡΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ(55ΡΟΜΠΑΝΟΣ)-ΜΑΡΙΝΗΣ(34 ΜΑΡΟΥΔΑΣ)-ΑΡΓΕΙΤΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Σκόνταψε» με Πατήσια (0-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας